Милијаш: Да побиједимо Партизан, па да идем у пензију!

„Имамо великих плус шест, али сви знамо шта је било прошле године“, рекао је бивши репрезентативац.

Фудбал 08.04.2018 | 10:00
Милијаш: Да побиједимо Партизан, па да идем у пензију!
Фудбалер Црвене звезде Ненад Милијаш истакао је да би победа над Партизаном у предстојећем вечитом дербију вероватно значила и титулу за његов клуб.

Црвена звезда ће у плеј-оф ући са шест бодова предности у односу на вечитог ривала, Партизан. Тим из Љутице Богдана јуче је славио против Земуна са 3:1 и тако у добром расположењу ишчекују кључан меч у овој сезони.

„Победа над Земуном нам много значи, завршен је регуларни део првенства и од меча са Партизаном почињу финала. Вечити дерби чекамо у добром расположењу. Одлична је разлика од шест бодова, али знамо шта је било прошле године. Ништа није готово, има много да се игра, истакао је Милијаш

Капитен Црвене звезде мисли да ће победа у дербију против Партизана значити и титулу за црвено-беле.

„Може да се каже да би у том случају титула била наша, али после дербија има још шест мечева. Играмо са тимовима из врха и неће бити лако јер се свако бори за излазак у Европу. Када теоретски будемо прваци прославићемо титулу“, додао је Милијаш

Искусни везиста са богатом играчком каријером ускоро ће прославити свој 35. рођендан, и упитно је да ли му је ово последњи ,вечити дерби у играчкој каријери.

„Не знам да ли ми је последњи дерби. Нисам још начисто, видећу у разговору са људима из клуба. Волео бих да победимо да бих могао мирно да донесем одлуку“, додао је Милијаш.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар