Milijaš: Da pobijedimo Partizan, pa da idem u penziju!

„Imamo velikih plus šest, ali svi znamo šta je bilo prošle godine“, rekao je bivši reprezentativac.

Fudbal 08.04.2018 | 10:00
Milijaš: Da pobijedimo Partizan, pa da idem u penziju!
Fudbaler Crvene zvezde Nenad Milijaš istakao je da bi pobeda nad Partizanom u predstojećem večitom derbiju verovatno značila i titulu za njegov klub.

Crvena zvezda će u plej-of ući sa šest bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, Partizan. Tim iz Ljutice Bogdana juče je slavio protiv Zemuna sa 3:1 i tako u dobrom raspoloženju iščekuju ključan meč u ovoj sezoni.

„Pobeda nad Zemunom nam mnogo znači, završen je regularni deo prvenstva i od meča sa Partizanom počinju finala. Večiti derbi čekamo u dobrom raspoloženju. Odlična je razlika od šest bodova, ali znamo šta je bilo prošle godine. Ništa nije gotovo, ima mnogo da se igra, istakao je Milijaš

Kapiten Crvene zvezde misli da će pobeda u derbiju protiv Partizana značiti i titulu za crveno-bele.

„Može da se kaže da bi u tom slučaju titula bila naša, ali posle derbija ima još šest mečeva. Igramo sa timovima iz vrha i neće biti lako jer se svako bori za izlazak u Evropu. Kada teoretski budemo prvaci proslavićemo titulu“, dodao je Milijaš

Iskusni vezista sa bogatom igračkom karijerom uskoro će proslaviti svoj 35. rođendan, i upitno je da li mu je ovo poslednji ,večiti derbi u igračkoj karijeri.

„Ne znam da li mi je poslednji derbi. Nisam još načisto, videću u razgovoru sa ljudima iz kluba. Voleo bih da pobedimo da bih mogao mirno da donesem odluku“, dodao je Milijaš.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar