Радоњић: Мајчина смрт је све промијенила...

Дејан Радоњић, нови тренер Бајерна, каже да му је смрт мајке у потпуности променила планове за 2018. године, па је уместо Америке стигао у Минхен.  Радоњић планирао у САД, спречио га смртни случај. . .  Нови тренер Бајерна објаснио је у којим околностима је добио позив Марка Пешића.

Кошарка 08.04.2018 | 08:30
Радоњић: Мајчина смрт је све промијенила...
"Већ сам испланирао целу годину, желео сам да се вратим назад у Америку на усавршавање... Али, морао сам да останем у Црној Гори јер ми је умрла мајка пре 40 дана. После сахране и свега што иде уз то, нисам се осећао добро, а онда је уследио позив из Немачке и све се променило", каже Радоњић.

Најтрофејнији тренер у историји Црвене звезде дебитовао је у среду на клупи Бавараца победом над Улмом.

"Тим који имам на располагању има пуно потенцијала. Нисам имао превише времена да анализирам до детаља јер се све одиграло веома брзо. Задржаћемо оно што је до сада било добро, али морамо да поправимо игру у одбрани", закључио је некадашњи црногорски плејмејкер.

Бивши тренер Црвене звезде Дејан Радоњић први пут је у петак разговарао са немачким новинарима у својству шефа струке Бајерна из Минхена.

Два дана након што је са својим новим тимом остварио победу на дербију, црногорски стручњак објаснио је тамошњим медијима шта је претходило његовом доласку у Немачку.

Упитан у којим околностима је добио позив Марка Пешића, функционера клуба, Радоњић је одговорио...

"Све се догодило веома брзо... Имао сам друге, породичне планове. Било је то изненађење".

Нови тренер Бајерна боравио је прошлог лета у Америци, где је током НБА Летње лиге био део стручног штаба Сан Антонија. О одласку у САД размишљао је и ове године, али је тај план отказао због смрти мајке.

"Већ сам испланирао ову годину, желео сам да се вратим у САД, али сам морао да останем у Црној Гори јер ми је мајка преминула пре 40 дана. Нисам се осећао добро, а онда се догодио овај позив. Тако су ми сви планови били истумбани", додао је он.

Први договор Радоњића и Бајерна постигнут је тако да уговор важи до краја сезоне.

"Овај тим дефинитивно има много потенцијала. Нема много времена да се анализирају детаљи, али у сваком случају трудићемо се да задржимо шта је добро и уз то морамо да поправимо одбрану"; додао је шеф струке Бавараца.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар