Radonjić: Majčina smrt je sve promijenila...

Dejan Radonjić, novi trener Bajerna, kaže da mu je smrt majke u potpunosti promenila planove za 2018. godine, pa je umesto Amerike stigao u Minhen.  Radonjić planirao u SAD, sprečio ga smrtni slučaj. . .  Novi trener Bajerna objasnio je u kojim okolnostima je dobio poziv Marka Pešića.

Košarka 08.04.2018 | 08:30
Radonjić: Majčina smrt je sve promijenila...
"Već sam isplanirao celu godinu, želeo sam da se vratim nazad u Ameriku na usavršavanje... Ali, morao sam da ostanem u Crnoj Gori jer mi je umrla majka pre 40 dana. Posle sahrane i svega što ide uz to, nisam se osećao dobro, a onda je usledio poziv iz Nemačke i sve se promenilo", kaže Radonjić.

Najtrofejniji trener u istoriji Crvene zvezde debitovao je u sredu na klupi Bavaraca pobedom nad Ulmom.

"Tim koji imam na raspolaganju ima puno potencijala. Nisam imao previše vremena da analiziram do detalja jer se sve odigralo veoma brzo. Zadržaćemo ono što je do sada bilo dobro, ali moramo da popravimo igru u odbrani", zaključio je nekadašnji crnogorski plejmejker.

Bivši trener Crvene zvezde Dejan Radonjić prvi put je u petak razgovarao sa nemačkim novinarima u svojstvu šefa struke Bajerna iz Minhena.

Dva dana nakon što je sa svojim novim timom ostvario pobedu na derbiju, crnogorski stručnjak objasnio je tamošnjim medijima šta je prethodilo njegovom dolasku u Nemačku.

Upitan u kojim okolnostima je dobio poziv Marka Pešića, funkcionera kluba, Radonjić je odgovorio...

"Sve se dogodilo veoma brzo... Imao sam druge, porodične planove. Bilo je to iznenađenje".

Novi trener Bajerna boravio je prošlog leta u Americi, gde je tokom NBA Letnje lige bio deo stručnog štaba San Antonija. O odlasku u SAD razmišljao je i ove godine, ali je taj plan otkazao zbog smrti majke.

"Već sam isplanirao ovu godinu, želeo sam da se vratim u SAD, ali sam morao da ostanem u Crnoj Gori jer mi je majka preminula pre 40 dana. Nisam se osećao dobro, a onda se dogodio ovaj poziv. Tako su mi svi planovi bili istumbani", dodao je on.

Prvi dogovor Radonjića i Bajerna postignut je tako da ugovor važi do kraja sezone.

"Ovaj tim definitivno ima mnogo potencijala. Nema mnogo vremena da se analiziraju detalji, ali u svakom slučaju trudićemo se da zadržimo šta je dobro i uz to moramo da popravimo odbranu"; dodao je šef struke Bavaraca.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar