Де Брујне и Мурињо: "Хоћу да идем" и "Иди"!

То су биле теме два разговора која су у Челсију водили Кевин де Брујне и Жозе Мурињо. Белгијанац је велики промашај Португалца.

Фудбал 06.04.2018 | 14:15
Де Брујне и Мурињо: "Хоћу да идем" и "Иди"!
Овог викенда игра се велику градски дерби Манчестера.

Дуел Ситија и Јунајтеда на Етихаду биће посебан по томе што ће "грађани" имати прилику да против великог ривала "овере" титулу и тако постану тим који је најраније у ери Премијер лиге обезбедио шампионску круну.

Кевин де Брујне биће у саставу Ситија и покушаће још једном добром партијом да скупи који поен у борни са Мохамедом Салахом за играча године.

Такође, Белгијанац намерава да се са саиграчима искупи навијачима за убедљив пораз од Ливерпула (0:3) у првој утакмици четвртфинала Лиге шампиона.

Биће то уједно и сусрет са бившим тренером из Челсија - Жозеом Мурињом.

Де Брујне је у Челси дошао 2012. године, али га је две године касније Мурињо продао Волфсбургу након само три одигране утакмице у Премијер лиги у сезони 2013/14.

Белгијанац је у разговору за ББЦ пред можда и одлучујућу утакмицу рекао да није био близак с Мурињом.

"Стварно нисам неко ко много разговара с тренерима. Ако тренер жели да прича са вама, он ће то и урадити. Он је шеф. Можете да будете у добрим односима, али увек постоји дистанца између играча и тренера. С Мурињом сам два пута разговарао. Једном када сам желео да одем у Дортмунд, док ми је у другом разговору рекао да је за мене боље да одем", рекао је Де Брујне.

Дерби између Ситија и Јунајтеда игра се сутра од 18.30.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар