De Brujne i Murinjo: "Hoću da idem" i "Idi"!

To su bile teme dva razgovora koja su u Čelsiju vodili Kevin de Brujne i Žoze Murinjo. Belgijanac je veliki promašaj Portugalca.

Fudbal 06.04.2018 | 14:15
De Brujne i Murinjo: "Hoću da idem" i "Idi"!
Ovog vikenda igra se veliku gradski derbi Mančestera.

Duel Sitija i Junajteda na Etihadu biće poseban po tome što će "građani" imati priliku da protiv velikog rivala "overe" titulu i tako postanu tim koji je najranije u eri Premijer lige obezbedio šampionsku krunu.

Kevin de Brujne biće u sastavu Sitija i pokušaće još jednom dobrom partijom da skupi koji poen u borni sa Mohamedom Salahom za igrača godine.

Takođe, Belgijanac namerava da se sa saigračima iskupi navijačima za ubedljiv poraz od Liverpula (0:3) u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

Biće to ujedno i susret sa bivšim trenerom iz Čelsija - Žozeom Murinjom.

De Brujne je u Čelsi došao 2012. godine, ali ga je dve godine kasnije Murinjo prodao Volfsburgu nakon samo tri odigrane utakmice u Premijer ligi u sezoni 2013/14.

Belgijanac je u razgovoru za BBC pred možda i odlučujuću utakmicu rekao da nije bio blizak s Murinjom.

"Stvarno nisam neko ko mnogo razgovara s trenerima. Ako trener želi da priča sa vama, on će to i uraditi. On je šef. Možete da budete u dobrim odnosima, ali uvek postoji distanca između igrača i trenera. S Murinjom sam dva puta razgovarao. Jednom kada sam želeo da odem u Dortmund, dok mi je u drugom razgovoru rekao da je za mene bolje da odem", rekao je De Brujne.

Derbi između Sitija i Junajteda igra se sutra od 18.30.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar