Ђукић послије Борца: Ово је врхунски ниво!

Тренер Партизана каже да његов тим из дана у дан игра све боље и да је већ на врхунском нивоу. Ђукић хвали своје пулене.

Фудбал 06.04.2018 | 08:45
Ђукић послије Борца: Ово је врхунски ниво!
Партизан је у форми!

Црно-бели из кола у коло играју све боље и у правом моменту стигли су до врло добре и ефикасне игре. Борац је у последњем колу првог дела Суперлиге декласиран у Хумској – 5:0.

Следећи ривал је Црвена звезда и због те чињенице тренер "парног ваљка" Мирослав Ђукић има разлога да буде задовољан.

"Из дана у дан растемо, видећемо где нам је плафон", рекао је тренер Партизана после убедљивог тријумфа.

"Битно је да сви дају голове, да сви учествују у завршници… Не само што смо били ефикасни, него што смо били и офанзивни, нисмо дозволили противнику да нас изненади, наш гол је остао нетакнут. Улазимо у завршну фазу у доброј форми", рекао је Ђукић.

Одлучио је шеф стручног штаба да против Борца одмори неколико играча пред дерби. Такође, после повреда на терен су се вратили Небојша Косовић и Зоран Тошић.

"Кића се вратио, битан играч који може доста да нам да, Тошке се вратио… Цела екипа игра на врхунском нивоу, сви раде добро и највеће муке има тренер да одреди првих 11, чак и првих 18. Велики проблем је кога оставити да не уђе у првих 18".

Упитан о наступима младог Армина Ђерлека, Ђукић је рекао да је он стабилан и да нема осцилација у игри, као и да су млади играчи право освежење у екипи. Он је додао да је гол Пантића у данашњој утакмици био "врхунски, на нивоу Кристијана Роналда".

У првом колу плеј-офа Партизан ће играти на гостовању против првопласиране Црвене звезде. Тај дуел требало је да се игра у уторак, али је померен на суботу.

"Не схватам је (паузу), али шта да радимо, она је ту, морамо да је поштујемо. Имамо десет дана да припремимо дерби. Већ смо преполовили заостатак, сад ћемо покушати да га још преполовимо. Дерби одлучује многе ствари, скоро решава лигу, ући ћемо победнички, да тражимо победу јер нама ништа друго не одговара", навео је тренер српског шампиона – Мирослав Ђукић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар