Đukić poslije Borca: Ovo je vrhunski nivo!

Trener Partizana kaže da njegov tim iz dana u dan igra sve bolje i da je već na vrhunskom nivou. Đukić hvali svoje pulene.

Fudbal 06.04.2018 | 08:45
Đukić poslije Borca: Ovo je vrhunski nivo!
Partizan je u formi!

Crno-beli iz kola u kolo igraju sve bolje i u pravom momentu stigli su do vrlo dobre i efikasne igre. Borac je u poslednjem kolu prvog dela Superlige deklasiran u Humskoj – 5:0.

Sledeći rival je Crvena zvezda i zbog te činjenice trener "parnog valjka" Miroslav Đukić ima razloga da bude zadovoljan.

"Iz dana u dan rastemo, videćemo gde nam je plafon", rekao je trener Partizana posle ubedljivog trijumfa.

"Bitno je da svi daju golove, da svi učestvuju u završnici… Ne samo što smo bili efikasni, nego što smo bili i ofanzivni, nismo dozvolili protivniku da nas iznenadi, naš gol je ostao netaknut. Ulazimo u završnu fazu u dobroj formi", rekao je Đukić.

Odlučio je šef stručnog štaba da protiv Borca odmori nekoliko igrača pred derbi. Takođe, posle povreda na teren su se vratili Nebojša Kosović i Zoran Tošić.

"Kića se vratio, bitan igrač koji može dosta da nam da, Toške se vratio… Cela ekipa igra na vrhunskom nivou, svi rade dobro i najveće muke ima trener da odredi prvih 11, čak i prvih 18. Veliki problem je koga ostaviti da ne uđe u prvih 18".

Upitan o nastupima mladog Armina Đerleka, Đukić je rekao da je on stabilan i da nema oscilacija u igri, kao i da su mladi igrači pravo osveženje u ekipi. On je dodao da je gol Pantića u današnjoj utakmici bio "vrhunski, na nivou Kristijana Ronalda".

U prvom kolu plej-ofa Partizan će igrati na gostovanju protiv prvoplasirane Crvene zvezde. Taj duel trebalo je da se igra u utorak, ali je pomeren na subotu.

"Ne shvatam je (pauzu), ali šta da radimo, ona je tu, moramo da je poštujemo. Imamo deset dana da pripremimo derbi. Već smo prepolovili zaostatak, sad ćemo pokušati da ga još prepolovimo. Derbi odlučuje mnoge stvari, skoro rešava ligu, ući ćemo pobednički, da tražimo pobedu jer nama ništa drugo ne odgovara", naveo je trener srpskog šampiona – Miroslav Đukić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar