Петрово нема "велику" екипу, али има МЕГА хероје!

Помоћи некоме у невољи је најплеменитија људска особина, а баш то су урадили фудбалери Озрена из Петрова када су спасили возача који је био заробљен у преврнутом аутомобилу поред пута.

Фудбал 07.04.2018 | 17:00
Петрово нема "велику" екипу, али има МЕГА хероје!
Фудбалери су путовали у Дубраве на утакмицу Друге лига запад РС против истоименог клуба када су наишли на колону возила која су стајала јер се поред пута у каналу налазио преврнут аутомобил.

Возач у аутомобилу је био заробљен, а остали возачи који су раније стигли нису смјели да га дирају како му не би евентуално проузроковали теже повреде.

Ипак, у редовима Озрена из Петрова се налази неколико фудбалера који су припадници Полиције Републике Српске и добро су упознати са процедурама у овим случајевима.

"Није било баш толико драматично колико је то представљено у медијима", скромно почиње разговор за МОНДО предсједник клуба Ненад Ћурковић:

"Када смо стигли аутомобил је био преврнут на кров, а ту је био још један момак који возача није смио да дира. Нас пар, и још неколико момака који играју за наш клуб и раде у полицији, знамо ту 'рутину' и успјели смо да са њим остваримо комуникацију и видимо да је у реду, али да је под дејством алкохола. Извукли смо га из аута, био је мало угруван, али срећом без тежих повреда. Призор јесте страшан, али није било обилног крварења или тешких повреда. Звали смо Хитну помоћ и полицију, али нисмо могли да их чекамо јер смо морали на утакмицу па смо задужили поштара из села да буде ту са њим док не дође помоћ".

Скромни хероји из Петрова су награду добили неколико сати касније, када су се кући запутили са три бода у џепу, иако су већи дио меча провели са играчем мање на терену.

Свака част!

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар