И Јувентус жели Гризмана!

После Барселоне и Манчестер јунајтеда, наводно је и италијански Јувентус заинтересован за нападача Атлетико Мадрида Антоана Гризмана.  Јуве се спрема на продају, али и куповину: Сандро може да иде за 60. 000. 000, долази звучно појачање.  Биће то занимљиво лето за Стару даму. . .

Фудбал 07.04.2018 | 16:00
И Јувентус жели Гризмана!
"Стара дама" је након дебакла од Реала у првом мечу четвртфиналу Лиге шампионна (0:3) одлучила да што пре инвестира у врхунска појачања, а приоритет Масимилијана Алегрија је Гризман.

Гризман у уговору са Атлетиком има откупну клаузулу од 100 милиона евра, што је упола мање од оне из претходног уговора који је важио прошлог лета.

Такође, Јувентус је заинтересован и за дефанзивца Атлетика Хосе Марију Хименеса, Торинези виде Уругвајца као идеално решење за подмлађивање своје задње линије.

После првог меча четвртфинала против Реал Мадрида (0:3), јасно је да су шансе Старе даме да се докопа полуфинала Лиге шампиона врло мале, па онда није ни чудо што се у италијанским медијима већ баве око тога ко би могао да оде из Јувентуса на лето, а ко би могао да дође у клуб из Торина.

Постоје добре шансе да ће Јувентус на лето пустити Алекса Сандра на оде на лето, али само у случају да за њега дође права понуда.

О овоме је писала Газета дело Спорт и истакла да ће Јуве обратити пажњу само на понуде које буду преко 60.000.000 евра. То је сума коју је наводно Челси понудио зимус, али Јуве није желео да слаби тим током сезоне.

Мада, у последње време се помиње све веће интересовање Манчестер Јунајтеда, али и Пари Сен Жермена.

Занимљиво, Коријере дело Спорт пише да је Јувентус заинтересован да овог лета доведе једно звучно име. Помиње се Антоан Гризман што је мало реално, али и Единсон Кавани што би моглао да буде посао који има утемељење у реалности.

Цена Каванија је 63.000.000 евра, а одмах на памет пада да би Јуве и ПСЖ могли да направе неку размену уз помоћ Сандра. Или да после продаје левог бека Јувентус тај новац искористи да купи Каванија.

Уругвајац је истакао жељу да остане у Пари Сен Жермену, али питање је да ли ту жељу дели и менаџмент Парижана.

Јувентус је желео Каванија и 2013. године када је за 64.000.000 отишао у ПСЖ, а можда и Каванију буде интересантна идеја да се поново врати у италијанску Серију А.

Фото: Ацтион имагес

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар