Прво појачање Борусије - Кевин Трап на три године!

У Дортмунду изабрали да плате, пре него да доведу бесплатног голмана.

Фудбал 07.04.2018 | 12:00
Прво појачање Борусије - Кевин Трап на три године!
Обезбедила је Борусија из Дортмунда прво појачање за наредни прелазни рок. Прецизније, договорила се са играчем, али ће за реализацију посла морати да пронађе „заједнички језик“ и са управом Пари Сен Жермена. Милионери су убедили Кевина Трапа да се пресели на Вестфален.

Репрезентативац Немачке добиће трогодишњи уговор, требало би да заоштри место међу стативама, можда и истисне Романа Биркија, који је упркос продужетку сарадње био једна од слабији карика тима и промена је логичан след догађаја у склопу реконструкције екипе за наредну сезону. Једино што се не зна у овом тренутку јесте колико би трансфер коштао. ПСЖ ће гледати да не изгуби много од 10.000.000 евра, колико је уложио у његов потпис из Ајнтрахта пре две и по године. То је у домену Борусије, а с обзиром да је Трапрезерва на Парку принчева (у предности је Алфонс Ареола) овај посао се чини извесним.

Занимљиво је да су спортски директор Михаел Цорк и генерални директор Ханс Јоаким Вацке одлучили да ангажују Кевина Трапа, иако су имали две бесплатне опције. За кандидате су словили Лукас Храдецки и ТимоХорн, обојици у јуну истичу уговори са Ајнтрахтом и Келном, али вероватно чекају боље услове од оних које им је понудио клуб из Дортмунда.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар