Prvo pojačanje Borusije - Kevin Trap na tri godine!

U Dortmundu izabrali da plate, pre nego da dovedu besplatnog golmana.

Fudbal 07.04.2018 | 12:00
Prvo pojačanje Borusije - Kevin Trap na tri godine!
Obezbedila je Borusija iz Dortmunda prvo pojačanje za naredni prelazni rok. Preciznije, dogovorila se sa igračem, ali će za realizaciju posla morati da pronađe „zajednički jezik“ i sa upravom Pari Sen Žermena. Milioneri su ubedili Kevina Trapa da se preseli na Vestfalen.

Reprezentativac Nemačke dobiće trogodišnji ugovor, trebalo bi da zaoštri mesto među stativama, možda i istisne Romana Birkija, koji je uprkos produžetku saradnje bio jedna od slabiji karika tima i promena je logičan sled događaja u sklopu rekonstrukcije ekipe za narednu sezonu. Jedino što se ne zna u ovom trenutku jeste koliko bi transfer koštao. PSŽ će gledati da ne izgubi mnogo od 10.000.000 evra, koliko je uložio u njegov potpis iz Ajntrahta pre dve i po godine. To je u domenu Borusije, a s obzirom da je Traprezerva na Parku prinčeva (u prednosti je Alfons Areola) ovaj posao se čini izvesnim.

Zanimljivo je da su sportski direktor Mihael Cork i generalni direktor Hans Joakim Vacke odlučili da angažuju Kevina Trapa, iako su imali dve besplatne opcije. Za kandidate su slovili Lukas Hradecki i TimoHorn, obojici u junu ističu ugovori sa Ajntrahtom i Kelnom, ali verovatno čekaju bolje uslove od onih koje im je ponudio klub iz Dortmunda.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar