Фуламова порука Челсију и осталима: Нови уговор за Јокана!

Колибари желе да блиндирају српског стручњака!

Фудбал 07.04.2018 | 09:00
Фуламова порука Челсију и осталима: Нови уговор за Јокана!
Сањају у Фуламу да до краја сезоне могу да „ухвате“ директан пласман у Премијер лигу, али без обзира на исход те трке јединствени су у ставу да желе да сачувају Славишу Јокановића на клупи! Од када је 2015.године сео на клупу Колибара српски стручњак прави одличне резултате, све наговештава да би у Лондону могао да понови успех из Вотфорда са којим је изборио улазак у енглеску елиту.

Резултатима - а и начином на који игра Фулам - Јокановић је постао жељена мета. Помињало се да би врло лако могао у Челси, а та вест пласирана у енглеским медијима, била је довољан разлог челницима Фулама да понуде нови уговор Јокановића.Некада врсни везиста је претходне године продужио сарадњу са Фуламом до 2019.године.

А према писању Дејли Мејла челници Фулама су спремни да понуде нови, ревидирени и самим тим финансијски бољи уговор Јокановићу како би и даље остао на Кревен Котиџу и ставио параф на дугорочно сарадњу. Са њим на клупи Фулам је напредовао и већ другу сезону је озбиљан кандидат за пласман у Премијерлигу.

Извор: Моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар