Fulamova poruka Čelsiju i ostalima: Novi ugovor za Jokana!

Kolibari žele da blindiraju srpskog stručnjaka!

Fudbal 07.04.2018 | 09:00
Fulamova poruka Čelsiju i ostalima: Novi ugovor za Jokana!
Sanjaju u Fulamu da do kraja sezone mogu da „uhvate“ direktan plasman u Premijer ligu, ali bez obzira na ishod te trke jedinstveni su u stavu da žele da sačuvaju Slavišu Jokanovića na klupi! Od kada je 2015.godine seo na klupu Kolibara srpski stručnjak pravi odlične rezultate, sve nagoveštava da bi u Londonu mogao da ponovi uspeh iz Votforda sa kojim je izborio ulazak u englesku elitu.

Rezultatima - a i načinom na koji igra Fulam - Jokanović je postao željena meta. Pominjalo se da bi vrlo lako mogao u Čelsi, a ta vest plasirana u engleskim medijima, bila je dovoljan razlog čelnicima Fulama da ponude novi ugovor Jokanovića.Nekada vrsni vezista je prethodne godine produžio saradnju sa Fulamom do 2019.godine.

A prema pisanju Dejli Mejla čelnici Fulama su spremni da ponude novi, revidireni i samim tim finansijski bolji ugovor Jokanoviću kako bi i dalje ostao na Kreven Kotidžu i stavio paraf na dugoročno saradnju. Sa njim na klupi Fulam je napredovao i već drugu sezonu je ozbiljan kandidat za plasman u Premijerligu.

Izvor: Mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar