Прави се тим бесплатних свјетских првака - долази и Касиљас?!

Чикаго на прагу великог посла, шпанском голману се чува место.

Фудбал 11.04.2018 | 22:30
Прави се тим бесплатних свјетских првака - долази и Касиљас?!
Изгледа да је решио Вељко Пауновић да направи тим који ће напасти титулу! Прва сезона на клупи Чикага послужила му је за стабилизацију, друга за напредак до врата плеј-офа, а у овој је циљ шамопински наслов. А како велике амбиције подразумевају и велике играче, српски стратег жели још једног таквог у свом тиму - Икера Касиљаса!

Према наводима шпанских медија, актуелни голман Порта ће на крају сеозне прећи Атлантик и потписати за Чикаго Фајер. Наравно, као слободан играч. На тај начин би се српском стручњаку испунила жеља коју није успео да реализује у зимус, јер је клуб са Драгао стадиона желео да сачува 37-годишњег голмана у намери да освоји титулу у Примеири. А како су све гласнији наговештаји да, без обзира на расплет трке са Бенфиком, неће обновити сарадњу са бившим капитеном Реал Мадрида пут ка МЛС лиги му је отворен.

Штавише, Чикаго му чува место, јер је недавно продао нападача из Гане, Давида Акема Филаделфији ослободивши једину преосталу позицију за попуну квоте странаца. Њу би требало да попуни баш Икер Касиљас.

То значи да бисмо у Чикагу од јула могли да гледамо три светска првака на једном месту. На клупи Вељка Пауновића (шампион планете са омладинском репрезенатцијом Србије 2015), у везном реду Бастијана Швајнштајгера (најбољи са репрезентацијом Немачке на претходном Мундијалу), а међу стативама Икера Касиљаса (освајач Златног глобуса на Светском првенству у Јужној Африци).

Занимљиво је да су и Вељко и Швајни стигли у Чикаго као слободни агенти, а исто ће учинити и Икер. Плате су други падеж. Чини се као добар посао. Довољан за титулу?

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар