„Виса вас води на ФИФА Wорлд Цуп“

Компанија Виса је организовала наградну игру под називом „Виса вас води на ФИФА Wорлд Цуп“, а која траје од 21. марта до 19. априла 2018. године. Награде су два туристичка аранжмана за путовање у Русију на ФИФА Свјетско првенство за двије особе. Извлачење срећних добитника ће се обавити 23. априла 2018. године.

Босна и Херцеговина 04.04.2018 | 11:28
„Виса вас води на ФИФА Wорлд Цуп“
Право на учешће у наградној игри имају корисници Виса платних картица, који у наведеном периоду изврше најмање једну платну трансакцију, те трансакцију пријаве на званичној интернет страници компаније Виса. У својој широкој понуди платних картица Сбербанк а.д. Бања Лука нуди двије Виса платне картице са којима је могуће учешће у наградној игри, а то су Виса Елецтрон и Виса Цлассиц картице.

Виса Елецтрон је дебитна платна картица Сбербанк а.д. Бања Лука која је намијењена за плаћања на продајним мјестима у земљи, свијету и на интернету, те омогућава подизање готовине на банкоматима широм земље и свијета, а издаје се уз сваки трансакциони рачун, без додатних трошкова издавања и без наплате чланарине. Виса Цлассиц је кредитна картица Сбербанк а.д. Бања Лука, која нуди могућност безготовинског плаћања роба и услуга на ПОС терминалима у земљи и иностранству, као и на интернету уз плаћање на рате.

Важне заједниче карактеристике картица

Све Сбербанк а.д. Бања Лука картице нуде: потпуну сигурност плаћања обезбијеђену најсавременијом чип технологијом и верификацијом путем ПИН-а, могућност измјене ПИН-а, опцију упита стања и мини извод на банкоматима Сбербанк а.д. Бања Лука, могућност праћења стања и трансакције по картици путем једног онлине сервиса (Онлине банкинг или мСбербанкБЛ), те могућност измјене дневног лимита потрошње по картици подношењем захтјева у било којој од Сбербанк а.д. Бања Лука пословница.

Све додатне информације о понуди картица Сбербанк а.д. Бања Лука, као и о другим поизводима се могу пронаћи на интернет страници www.сбербанкбл.ба, на безплатан инфо телефон 0800 59 999, као и у пословницама Сбербанк а.д. Бања Лука.

Правила Виса наградне игре као и детаљне информације о учешћу се налазе на хттпс://www.виса-промотионс.цом/мепа/едсба/ , саопштено је из Сбербанке.

(БН)  

Коментари / 0

Оставите коментар