„Visa vas vodi na FIFA World Cup“

Kompanija Visa je organizovala nagradnu igru pod nazivom „Visa vas vodi na FIFA World Cup“, a koja traje od 21. marta do 19. aprila 2018. godine. Nagrade su dva turistička aranžmana za putovanje u Rusiju na FIFA Svjetsko prvenstvo za dvije osobe. Izvlačenje srećnih dobitnika će se obaviti 23. aprila 2018. godine.

Bosna i Hercegovina 04.04.2018 | 11:28
„Visa vas vodi na FIFA World Cup“
Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju korisnici Visa platnih kartica, koji u navedenom periodu izvrše najmanje jednu platnu transakciju, te transakciju prijave na zvaničnoj internet stranici kompanije Visa. U svojoj širokoj ponudi platnih kartica Sberbank a.d. Banja Luka nudi dvije Visa platne kartice sa kojima je moguće učešće u nagradnoj igri, a to su Visa Electron i Visa Classic kartice.

Visa Electron je debitna platna kartica Sberbank a.d. Banja Luka koja je namijenjena za plaćanja na prodajnim mjestima u zemlji, svijetu i na internetu, te omogućava podizanje gotovine na bankomatima širom zemlje i svijeta, a izdaje se uz svaki transakcioni račun, bez dodatnih troškova izdavanja i bez naplate članarine. Visa Classic je kreditna kartica Sberbank a.d. Banja Luka, koja nudi mogućnost bezgotovinskog plaćanja roba i usluga na POS terminalima u zemlji i inostranstvu, kao i na internetu uz plaćanje na rate.

Važne zajedniče karakteristike kartica

Sve Sberbank a.d. Banja Luka kartice nude: potpunu sigurnost plaćanja obezbijeđenu najsavremenijom čip tehnologijom i verifikacijom putem PIN-a, mogućnost izmjene PIN-a, opciju upita stanja i mini izvod na bankomatima Sberbank a.d. Banja Luka, mogućnost praćenja stanja i transakcije po kartici putem jednog online servisa (Online banking ili mSberbankBL), te mogućnost izmjene dnevnog limita potrošnje po kartici podnošenjem zahtjeva u bilo kojoj od Sberbank a.d. Banja Luka poslovnica.

Sve dodatne informacije o ponudi kartica Sberbank a.d. Banja Luka, kao i o drugim poizvodima se mogu pronaći na internet stranici www.sberbankbl.ba, na bezplatan info telefon 0800 59 999, kao i u poslovnicama Sberbank a.d. Banja Luka.

Pravila Visa nagradne igre kao i detaljne informacije o učešću se nalaze na https://www.visa-promotions.com/mepa/edsba/ , saopšteno je iz Sberbanke.

(BN)  

Komentari / 0

Ostavite komentar