Српска мафија води игру у Перуу

Српски криминалци постају централне фигуре јужноамеричког подземља и тамошњег нарко тржишта.

Свијет 04.04.2018 | 09:16
Српска мафија води игру у Перуу
Перуанска полиција, недавно је заплијенила око тону и по кокаина, иза којег, према наводима перуанских званичника стоји, српска мафија.

Из Перуанског региона Враем, иначе легла нарко-мафије, дрога је стигла до луке Каљао, а одатле бродовима, по старом принципу, требало је да крене ка Европи.

Перуанска полиција, међутим рекла је "стоп", али и да са пошиљком имају везе изнијесни Срби.

(Прва тв)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

СЛАВКО

04.04.2018 07:57

Па сви знају да смо ми серби највеци криминалци и терористи на свијету!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко тамо пева

04.04.2018 08:55

У Европи када трази неког да одради прљав посао тада тразис Србе па то пола Европе зна.

Name

Учестало

04.04.2018 07:57

Мала земља,мало људи,а много криминалаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛАВКО

04.04.2018 07:58

Па сви знају да смо ми серби највеци криминалци и терористи на свијету!

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро добро

04.04.2018 08:04

Нека су бар у нецему први и јаки достасу сиптари и ујке и потури са таквим новцем куповали велике силе и њихове официре и куповали папу и ватикан са таквим новцем садаце сав тај новац опрати преко ватиканске банке несто дају светом оцу папи и онда новац иде у редовне токове опран у светој банци ватикана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Добро

04.04.2018 08:38

Али тај новац одлази на неки друго место а себи су само параван и они на којима че се све одбити од ледја.А иза кулиса су неки други моћници.Ми смо само орудје у њиховим рукама.Ето опет порука европи и свету ко су Срби криминалци злодјели лоши.Непролазимо више нигдје

Name

ауди

04.04.2018 09:20

Ниси ти добро ти си јако лосе док тако размисљас.Цега се паметан стиди будала се дици. Ово је само један велики мунус свима нама јер нас одмах гледају другацијим оцима. Ови тако реци " хамали " су само њихове слуге за саку пара док се они енормно богате и ти такве називас криминлацима и успјесним људима који раде од јутра до сутра да би презивили и кад им не буду висе требали заврсит це у неком каналу или им се ни трага висе неце знати .

Name

Новоматиц Адмирал

04.04.2018 11:18

Новоматиц Адмирал чији је параван игре на срећу на аутоматима уствари се бави транспортом дроге и прањем новца нарко картела из Јужне Америке. У том послу са Новоматицом су умијешани и Српски политичари као што је Милорад Додик и Александар Вучић,а фирме преко којих перу новац СУ: АДМИРА доо, НОВО ИНВЕСТМЕНТ доо и БЕО ГАМИНГ доо у Србији,а у Републици Српској су: НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ доо. Ове праонице пара које је Новоматиц регистровао на нашим просторима пред политицких вођа имају и једног тихог партнера Владимира Делића власника офсор ПАНАМА ЦАРГО ЛИНЕС ЛТД преко које се транспортује дрога из Јужне Америке у еуропу.

ОДГОВОРИТЕ