Srpska mafija vodi igru u Peruu

Srpski kriminalci postaju centralne figure južnoameričkog podzemlja i tamošnjeg narko tržišta.

Svijet 04.04.2018 | 09:16
Srpska mafija vodi igru u Peruu
Peruanska policija, nedavno je zaplijenila oko tonu i po kokaina, iza kojeg, prema navodima peruanskih zvaničnika stoji, srpska mafija.

Iz Peruanskog regiona Vraem, inače legla narko-mafije, droga je stigla do luke Kaljao, a odatle brodovima, po starom principu, trebalo je da krene ka Evropi.

Peruanska policija, međutim rekla je "stop", ali i da sa pošiljkom imaju veze iznijesni Srbi.

(Prva tv)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

SLAVKO

04.04.2018 07:57

Pa svi znaju da smo mi serbi najveci kriminalci i teroristi na svijetu!

ODGOVORITE
Name

Neko tamo peva

04.04.2018 08:55

U Evropi kada trazi nekog da odradi prljav posao tada trazis Srbe pa to pola Evrope zna.

Name

Učestalo

04.04.2018 07:57

Mala zemlja,malo ljudi,a mnogo kriminalaca.

ODGOVORITE
Name

SLAVKO

04.04.2018 07:58

Pa svi znaju da smo mi serbi najveci kriminalci i teroristi na svijetu!

ODGOVORITE
Name

dobro dobro

04.04.2018 08:04

Neka su bar u necemu prvi i jaki dostasu siptari i ujke i poturi sa takvim novcem kupovali velike sile i njihove oficire i kupovali papu i vatikan sa takvim novcem sadace sav taj novac oprati preko vatikanske banke nesto daju svetom ocu papi i onda novac ide u redovne tokove opran u svetoj banci vatikana.

ODGOVORITE
Name

Za Dobro

04.04.2018 08:38

Ali taj novac odlazi na neki drugo mesto a sebi su samo paravan i oni na kojima če se sve odbiti od ledja.A iza kulisa su neki drugi moćnici.Mi smo samo orudje u njihovim rukama.Eto opet poruka evropi i svetu ko su Srbi kriminalci zlodjeli loši.Neprolazimo više nigdje

Name

audi

04.04.2018 09:20

Nisi ti dobro ti si jako lose dok tako razmisljas.Cega se pametan stidi budala se dici. Ovo je samo jedan veliki munus svima nama jer nas odmah gledaju drugacijim ocima. Ovi tako reci " hamali " su samo njihove sluge za saku para dok se oni enormno bogate i ti takve nazivas kriminlacima i uspjesnim ljudima koji rade od jutra do sutra da bi prezivili i kad im ne budu vise trebali zavrsit ce u nekom kanalu ili im se ni traga vise nece znati .

Name

Novomatic Admiral

04.04.2018 11:18

Novomatic Admiral čiji je paravan igre na sreću na automatima ustvari se bavi transportom droge i pranjem novca narko kartela iz Južne Amerike. U tom poslu sa Novomaticom su umiješani i Srpski političari kao što je Milorad Dodik i Aleksandar Vučić,a firme preko kojih peru novac SU: ADMIRA doo, NOVO INVESTMENT doo i BEO GAMING doo u Srbiji,a u Republici Srpskoj su: NOVO RS doo i RSA GAMING doo. Ove praonice para koje je Novomatic registrovao na našim prostorima pred politickih vođa imaju i jednog tihog partnera Vladimira Delića vlasnika ofsor PANAMA CARGO LINES LTD preko koje se transportuje droga iz Južne Amerike u europu.

ODGOVORITE