Ово је нападач на људе у Јутјубу

Жена која је ранила четворо људи, а затим убила себе у пуцњави у средишту Јутјуба у Калифорнији идентификована је као Насим Агдам

Свијет 04.04.2018 | 09:13
Ово је нападач на људе у Јутјубу
Према незваничним информацијама она је била бесна на Јутјуб и веровала да компанија дискриминише њене видео-снимке, узрокујући јој на тај начин да изгуби новац и прегледе.



Насим Агдам, рођена је у Ирану, живела је у јужној Калифорнији.

Она је била активна на Јујтубу и често је избацивала снимке на својим каналима, на Инстаграму и на својој веб страници. Није познато да ли је ово био потенцијални мотив током снимања у уторак.

Агдам се наводно идентификовала као Персијанка.



Америчке власти су саопштиле да сматрају да је жена која је пуцала код зграде Јутјуба у месту Сан Бруну, код Сан Франциска, "мртва пошто је пуцала у себе", а да су четири особе рањене.

У Општој болници у Сан Францику је један 36-годишњи рањеник у критичном стању, 32-годишња жена је у озбилољном стању, а рањена је и једна 27-годишња жена, док се четврта особа не помиње.



По сведочењу које је пренео ЦНН, "једна жена је пуцала у време ручка" и то "на неку одређену особу" у башти ресторана за запослене Јутјуба.

(Информер)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ауди

04.04.2018 07:34

Агхдам била је активистица за права животиња.Била је веганка и бодибилдерица која је судјеловала у ПЕТА-иним просвједима.За мене су животињска права једнака као људска. Само зато што животиње не могу говорити, не значи да их смијемо искориштавати",Промовирала је здрав начин живота. У 2010. Насим је продуцирала прву перзијску рекламу о животињским правима и веганству преко иранске телевизије, под називом До Yоу Даре. Имала је више од 5 тисућа претплатника на свом YоуТубе каналу, а њене снимке погледане су преко милијун пута. Нема слободе говора у свијету. Бит ћете спријечени ако покушате говорити истину која није у складу са суставом. Снимке су филтриране тако да их људи тешко могу видјети. Нема једнаких могућности за раст ни на YоуТубеу, ни на једном другом видео сервису. Ваш канал раст ће само ако они тако желе"Жалила се на Инстаграм због истих проблема. ............Пук зени филм и порокала их.Због цега нисте све слике објавили вец сте бас само ту покривену поставили и то много говори о слободи медија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ауди

04.04.2018 10:30

Жалиш се на фотографије и на слободу медија: Па БН је само пренио оно што су западне медијске куће објавиле - а Запад је ваш "савезник" који вам је дао оружје, који вам је послао Ал Каиду (муџахедине) у помоћ, који вам је издао потврду о невиности у Хагу, који вам је створио "државу" и нацију. И које желите да се придружите - НАТО и ЕУ - у његовим пљачкашким походима на муслимане. А сада проливаш крокодилске сузе због једне жене која је имала само 5 хиљада претплатника и која је због неслободе медија на западу потегла за оружјем!

Name

yутубер

04.04.2018 07:41

И ста нас брига за њу? Сто це вам ове вијести? Има ли бијелих вијести или су само ове црне занимљиве? Њихов проблем, не нас... Само сто надувају, па онда цијели свијет се помами, а овдје једва цекају такве вијести, јер им се скреце пазња са свакодневних проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

04.04.2018 14:54

Дај је вамо у Босну...па да видимо како би се понасала?