Ovo je napadač na ljude u Jutjubu

Žena koja je ranila četvoro ljudi, a zatim ubila sebe u pucnjavi u središtu Jutjuba u Kaliforniji identifikovana je kao Nasim Agdam

Svijet 04.04.2018 | 09:13
Ovo je napadač na ljude u Jutjubu
Prema nezvaničnim informacijama ona je bila besna na Jutjub i verovala da kompanija diskriminiše njene video-snimke, uzrokujući joj na taj način da izgubi novac i preglede.



Nasim Agdam, rođena je u Iranu, živela je u južnoj Kaliforniji.

Ona je bila aktivna na Jujtubu i često je izbacivala snimke na svojim kanalima, na Instagramu i na svojoj veb stranici. Nije poznato da li je ovo bio potencijalni motiv tokom snimanja u utorak.

Agdam se navodno identifikovala kao Persijanka.



Američke vlasti su saopštile da smatraju da je žena koja je pucala kod zgrade Jutjuba u mestu San Brunu, kod San Franciska, "mrtva pošto je pucala u sebe", a da su četiri osobe ranjene.

U Opštoj bolnici u San Franciku je jedan 36-godišnji ranjenik u kritičnom stanju, 32-godišnja žena je u ozbiloljnom stanju, a ranjena je i jedna 27-godišnja žena, dok se četvrta osoba ne pominje.



Po svedočenju koje je preneo CNN, "jedna žena je pucala u vreme ručka" i to "na neku određenu osobu" u bašti restorana za zaposlene Jutjuba.

(Informer)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

audi

04.04.2018 07:34

Aghdam bila je aktivistica za prava životinja.Bila je veganka i bodibilderica koja je sudjelovala u PETA-inim prosvjedima.Za mene su životinjska prava jednaka kao ljudska. Samo zato što životinje ne mogu govoriti, ne znači da ih smijemo iskorištavati",Promovirala je zdrav način života. U 2010. Nasim je producirala prvu perzijsku reklamu o životinjskim pravima i veganstvu preko iranske televizije, pod nazivom Do You Dare. Imala je više od 5 tisuća pretplatnika na svom YouTube kanalu, a njene snimke pogledane su preko milijun puta. Nema slobode govora u svijetu. Bit ćete spriječeni ako pokušate govoriti istinu koja nije u skladu sa sustavom. Snimke su filtrirane tako da ih ljudi teško mogu vidjeti. Nema jednakih mogućnosti za rast ni na YouTubeu, ni na jednom drugom video servisu. Vaš kanal rast će samo ako oni tako žele"Žalila se na Instagram zbog istih problema. ............Puk zeni film i porokala ih.Zbog cega niste sve slike objavili vec ste bas samo tu pokrivenu postavili i to mnogo govori o slobodi medija.

ODGOVORITE
Name

@audi

04.04.2018 10:30

Жалиш се на фотографије и на слободу медија: Па БН је само пренио оно што су западне медијске куће објавиле - а Запад је ваш "савезник" који вам је дао оружје, који вам је послао Ал Каиду (муџахедине) у помоћ, који вам је издао потврду о невиности у Хагу, који вам је створио "државу" и нацију. И које желите да се придружите - НАТО и ЕУ - у његовим пљачкашким походима на муслимане. А сада проливаш крокодилске сузе због једне жене која је имала само 5 хиљада претплатника и која је због неслободе медија на западу потегла за оружјем!

Name

yutuber

04.04.2018 07:41

I sta nas briga za nju? Sto ce vam ove vijesti? Ima li bijelih vijesti ili su samo ove crne zanimljive? Njihov problem, ne nas... Samo sto naduvaju, pa onda cijeli svijet se pomami, a ovdje jedva cekaju takve vijesti, jer im se skrece paznja sa svakodnevnih problema.

ODGOVORITE
Name

XXL

04.04.2018 14:54

Daj je vamo u Bosnu...pa da vidimo kako bi se ponasala?