Познат идентитет жене нападача

Насим Агхдам је име и презиме жене која је идентификована као нападач у сједишту "Јутјуба" на сјеверу Калифорније, потврдили су званичници ЦНН-у.

Свијет 04.04.2018 | 08:07
Познат идентитет жене нападача
Након пуцњаве у Сан Бруну, гдје ради близу 1.700 особа, она је сама себи одузела живот, претходно ранивши три особе. 

"Знамо јако, јако мало сада", казао је Ед Барберини, шеф полиције Сан Бруно, потврдивши да тек почињу истражне радње око случаја. 

Једна од жртава, 36-годишњи мушкарац, у критичном је стању у Општој болници у Сан Франциску, једна 32-годишњакиња такође је у тешком стању, док је 27-годишња жена стабилна. Власти нису објавиле имена жртава.

ЦНН наводи да је још једна особа повријеђена при излазу из зграде. Мотиви напада нису познати. 

Водитељ производње "Јутјуба" Тодд Схерман описао је на Тwиттеру да је чуо људе како трче, прво помисливши да се ради о потресу, али му је потом речено да једна особа има пиштољ.

"Након тога свака особа коју сам видио била је за мене потенцијални стријелац. Неко је рекао да је особа пуцала иза задњих врата и потом упуцала себе", рекао је Схерман на Тwиттеру.

"Погледао сам доље и видио крв на поду и степеницама, затим смо кренули ван из зграде", рекао је Схерман.

Снимке локалне телевизије показале су како запослени "Јутјуба" излазе из зграде с подигнутим рукама. Гоогле, власник "Јутјуба" је у саопштењу устврдио да дјелује координирано с локалним властима.

Прошлог мјесеца "Јутјубе" је најавио да ће забранити садржаје који промовишу продају оружја, као и видеозаписе који гоборе како направити оружје.

(Н1)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ауди

04.04.2018 07:24

Како је добра и лијепа ја би јој опростио напад.Стета сто мене није напала.Неби се бранио. Бог јој дуса јој.

ОДГОВОРИТЕ