Бред и Анђелина се договорили око старатељства

Холивудске звезде Бред Пит и Анђелина Џоли договорили су услове старатељства над децом и постићи ће споразум и развести се у року неколико седмица, две године након што су се растали, пише „Метро“.

Занимљивости 03.04.2018 | 11:07
Бред и Анђелина  се договорили око старатељства
Славни пар који заједно има шесторо деце, коначно је прогласио примирје и њихови адвокатски тимови приводе крају писање докумената којим ће то и правно бити регулисано.

Бред и Анђелина били су заједно око 12 година. Сада, две године након разлаза успели су да се договоре око услова старатељства над децом.

Глумица и редитељка затражила је развод у септембру 2016. године, када је као разлог навела „непомирљиве разлике".

„Услови развода су сада договорени. Финализирају их адвокати, а завршиће их за неколико седмица“, рекао је неименовани извор близак пару, пише Метро.

„Велики је то заокрет од тренутка кад је брак пукао, поготово након Анђелининих оптужби, али сада се добро слажу. Обоје су одлучили да је за децу најбоље да се поштују“, објаснио је исти извор.

Откако су се разишли, гласине о томе ко је нова љубав холивудских глумаца не престају да стижу до јавности. Тако медији Анђелину повезују са тајанственим агентом некретнина који је „згодан и старији“.

За Бреда кажу да се поново виђа с другим женама. Неизоставно су га повезивали и с бившом женом Џенифер Анистон, која се у међувремену такође растала од другог супруга Џастина Тероа.

Бредови неименовани пријатељи за таблоиде тврде да глумац још није спреман за озбиљну везу и да састанке организује у властитој кући у да не жели да га ико види у јавности са неком женом.

РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар