Bred i Anđelina se dogovorili oko starateljstva

Holivudske zvezde Bred Pit i Anđelina Džoli dogovorili su uslove starateljstva nad decom i postići će sporazum i razvesti se u roku nekoliko sedmica, dve godine nakon što su se rastali, piše „Metro“.

Zanimljivosti 03.04.2018 | 11:07
Bred i Anđelina  se dogovorili oko starateljstva
Slavni par koji zajedno ima šestoro dece, konačno je proglasio primirje i njihovi advokatski timovi privode kraju pisanje dokumenata kojim će to i pravno biti regulisano.

Bred i Anđelina bili su zajedno oko 12 godina. Sada, dve godine nakon razlaza uspeli su da se dogovore oko uslova starateljstva nad decom.

Glumica i rediteljka zatražila je razvod u septembru 2016. godine, kada je kao razlog navela „nepomirljive razlike".

„Uslovi razvoda su sada dogovoreni. Finaliziraju ih advokati, a završiće ih za nekoliko sedmica“, rekao je neimenovani izvor blizak paru, piše Metro.

„Veliki je to zaokret od trenutka kad je brak pukao, pogotovo nakon Anđelininih optužbi, ali sada se dobro slažu. Oboje su odlučili da je za decu najbolje da se poštuju“, objasnio je isti izvor.

Otkako su se razišli, glasine o tome ko je nova ljubav holivudskih glumaca ne prestaju da stižu do javnosti. Tako mediji Anđelinu povezuju sa tajanstvenim agentom nekretnina koji je „zgodan i stariji“.

Za Breda kažu da se ponovo viđa s drugim ženama. Neizostavno su ga povezivali i s bivšom ženom Dženifer Aniston, koja se u međuvremenu takođe rastala od drugog supruga Džastina Teroa.

Bredovi neimenovani prijatelji za tabloide tvrde da glumac još nije spreman za ozbiljnu vezu i da sastanke organizuje u vlastitoj kući u da ne želi da ga iko vidi u javnosti sa nekom ženom.

RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar