Алимпијевић: Кад играмо овако, не плашим се ничега!

"Појавили су се и 'мали' хероји, а Бранко Лазић је одиграо утакмицу сезоне".

Кошарка 03.04.2018 | 10:15
Алимпијевић: Кад играмо овако, не плашим се ничега!
Црвена звезда мтс наставила је одбрану "јадранске" титуле.

Екипа Душана Алимпијевића победила је Морнар у београдској полуфиналној "мајсторици"  и на челу са Огњеном Добрићем и Тејлором Рочестијем заказала почетак финалне серије против Будућности за следећи понедељак.

После утакмице, Звездин тренер је похвалио енергију и игру екипе.

"Честитам Морнару на феноменалној сезони и одличној партији у свакој од ове три утакмице. Ова разлика није реална, као што није била реална и у првој утакмици. Они су заслужили да буду ту где су сада. Била је ово одлична полуфинална серија, одлична игра и имали смо јако добру енергију. Када имамо овакву енергију и када играмо овако - не бојим се ничега", рекао је Алимпијевић за ТВ Арена спорт.

Упитан за наступ најбољег играча утакмице, Огњена Добрића, тренер Звезде истакао је и наступ капитена црвено-белих.

"Да би се добијале ове утакмице поред стандардних, великих хероја, морају да се појаве и мањи хероји.Немојте заборавити да је данас једну од најбољих партија ове сезоне одиграо Бранко Лазић", додао је Алимпијевић.

Серија за титулу почеће у Београду у понедељак, 9. априла, и играће се у предвиђеним терминима 10. април (Пионир), 12. април (Подгорица), 13. април (Подгорица) и 15. април (Београд). Шампион ће постати тим који оствари три победе.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар