Alimpijević: Kad igramo ovako, ne plašim se ničega!

"Pojavili su se i 'mali' heroji, a Branko Lazić je odigrao utakmicu sezone".

Košarka 03.04.2018 | 10:15
Alimpijević: Kad igramo ovako, ne plašim se ničega!
Crvena zvezda mts nastavila je odbranu "jadranske" titule.

Ekipa Dušana Alimpijevića pobedila je Mornar u beogradskoj polufinalnoj "majstorici"  i na čelu sa Ognjenom Dobrićem i Tejlorom Ročestijem zakazala početak finalne serije protiv Budućnosti za sledeći ponedeljak.

Posle utakmice, Zvezdin trener je pohvalio energiju i igru ekipe.

"Čestitam Mornaru na fenomenalnoj sezoni i odličnoj partiji u svakoj od ove tri utakmice. Ova razlika nije realna, kao što nije bila realna i u prvoj utakmici. Oni su zaslužili da budu tu gde su sada. Bila je ovo odlična polufinalna serija, odlična igra i imali smo jako dobru energiju. Kada imamo ovakvu energiju i kada igramo ovako - ne bojim se ničega", rekao je Alimpijević za TV Arena sport.

Upitan za nastup najboljeg igrača utakmice, Ognjena Dobrića, trener Zvezde istakao je i nastup kapitena crveno-belih.

"Da bi se dobijale ove utakmice pored standardnih, velikih heroja, moraju da se pojave i manji heroji.Nemojte zaboraviti da je danas jednu od najboljih partija ove sezone odigrao Branko Lazić", dodao je Alimpijević.

Serija za titulu počeće u Beogradu u ponedeljak, 9. aprila, i igraće se u predviđenim terminima 10. april (Pionir), 12. april (Podgorica), 13. april (Podgorica) i 15. april (Beograd). Šampion će postati tim koji ostvari tri pobede.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar