Породица Вулић најављује тужбе!

Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију издало је нове локацијске услове за објекат ''Гранд трејда'' у Бањалуци, након што је старе поништио бањалучки Окружни суд, по жалби Жељка Вулића. Правни заступници породице Вулић најављују нове тужбе, јер сматрају да је ново рјешење исто као и старо и да нису испоштоване одлуке Окружног и Врховног суда.

Република Српска 02.04.2018 | 22:32
Породица Вулић најављује тужбе!
Случај Вулић поново је враћен на почетак. Ресорно министарство је донијело нове локацијске услове, који се ни по чему не разликују од старих. И у новом рјешењу је дошло до обухватања парцела породице Вулић, које су предмет имовинско-правног спора.

Друга фаза формирања грађевинске парцеле извршиће се након рјешавања имовинско-правних односа на том земљишту, саопштено је из Министарства.

Такво рјешење за породицу Вулић је неприхватљиво. Оно на шта је указао Врховни суд Републике Српске, каже њихов адвокат, поново није проведено у рјешењу Министарства.

Марић каже да ни приступни пут који је породици Вулић додијељен као привремено рјешење, није могао бити изграђен док се у потпуности не расправе сусједска права. Због локацијских услова који су за Вулиће неприхватљиви, комплетан предмет ће се поново наћи на суду.

Жељко Вулић више од 7 година води правну борбу како би заштитио своју имовину. Ипак најављује да од исте неће одустајати.

Након што су крајем фебруара ове године поништена рјешења која су додијељена фирми Милета Радишића, из ресорног министарства је саопштено да су акти министарства поништени, не из суштинских суштинских него због процедуралних недостатака, а одбијен је и захтјев породице Вулић за изузеће службеника који је доносио рјешења која су поништена. Тако је било очекивано рјешење, које је причу поново вратило на почетак.



БН телевизија

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Лука

02.04.2018 20:37

Ово ми се све гади, овом цовјеку јос само зивот да узму, здравље су му унистили. Изгледа да је ово тоталитарна власт којој и Сјеверна Кореја завиди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобан

02.04.2018 21:03

Све до једном, а онда ће гаће на штапу дас однесу! Олош секташка!

Name

Шта он више хоће

03.04.2018 06:13

Шта ви хоћете, не може он да зауставља прогрес и напредак цијелог једног града. Доста је оваквих који би хљеба без мотике. Зна ли он колико се породица храни од рада на том објекту и колико би их тек радило када се објекат заврши. Ма то треба по леђима изударати и њеђе полати на принудни рад.

Name

Педја

03.04.2018 07:37

Неце ниста да ради мисли да це му Миле дати угодан зивот.

Name

ШТА ОН ВИШЕ ХОЋЕ

03.04.2018 11:45

Човјек је у праву јер му је мафија на челу са месаром милетом отела властиту земљу у центру Бања Луке!

Name

Чуј

02.04.2018 21:46

Ко може имати жељу за останком у овако криминалној држави. Одлазе сви осим старих и изнемоглих лица. Нико из власти се није забринуо. И неће. Кад доведу пљачку до краја и они ће отићи али на егзотичне дијелове Свијета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крле

03.04.2018 04:19

СНСД+ДНС+СПРС= ГРОБАРИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.

Name

Ре крле

03.04.2018 06:23

То су добили као задатак кад су их странци довели на власт...њима иде лична корист...и то је то.

Name

Па да

02.04.2018 21:51

Сада се види ко је Сребренка Голић најинтересантнија је када почне да се правда посланицима опозиције како је она поштена, праведна, професионалац. Мислим на сједнице народне скупштине

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цобра

03.04.2018 06:29

Ајде више опизицијо посржите овог човјека,само спавате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

03.04.2018 06:41

Ово је урнебесна комедија гдје се само ови из власти смију а сви остали плацу. Ово це се једном изуцавати као историјски слуцај НОНСЕНС на правним наукама. Дакле драга Голицка, Миле и остала братијо нецете бити заборављени, остацете запамцени у историји као врх безобразлука, дрског непостовања пресуда и одлука највисих судских органа и непостовања елементарних људских права загарантоаних уставом. Ниста не брините! Али це бреме срама генерацијама носити васи потомци морате и на то рацунати. Не могу схватити какав је то образ дзон кад вам 85% нације свакодневно спомиње најблизу фамилију а ви се смјескате лагано уљуљкани у свом противправно стеценом луксузу и пљујете одозго не само по народу него и по правосудју и цак по свом превареном гласацком тијелу за које сами казете да су стока глупа и послусна. Одвратно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цдблука

03.04.2018 13:19

Вуце, свака ти је ко у Мандусица Вука...

Name

xxx

03.04.2018 08:15

Сребра јача од Врховног суда!!! Свака част ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дире Страитс

03.04.2018 10:49

Може ли неко да ми појасни шта значи "додијелити локацијске услове" ? Нисам упознат са овом материјом. Хвала унапријед.

ОДГОВОРИТЕ