ЛШ: Шта че дочекати Реал? Сториа ди ун Гранде аморе!

Погледајте како "грми" стадион Јувентуса, један од акустичнијих у Европи.

Фудбал 03.04.2018 | 08:45
ЛШ: Шта че дочекати Реал? Сториа ди ун Гранде аморе!
"Алијанц арена", дом Старе даме од 2011. године, биће у уторак место још једног спектакла Лиге шампиона.

Јувентус - Реал Мадрид!

Вицешампион Европе дочекаће шампиона, на почетку двомеча који ће дати учесника полуфинала. Утакмица ће почети у традиционалном термину од 20.45 часова, а мало пре тога са разгласа стадиона чуће се добро позната песма:

"Јуве, сториа ди ун гранде аморе..."

Речи химне навијача Јувентуса, коју је 2007. објавио певач Паоло Бели, одзвањају годинама новим, акустичним стадионом првака Италије, који ствара амбијент и звучност какву срушени "Деле Алпи" (1990-2009) ипак није могао да произведе.

Може ли слично да зазвучи и Реалов "Сантјаго Бернабеу"?

Заједничка песма новог, "паметног" стадиона Јувентуса постала је један од заштитних знакова и обавезних најава утакмица које највећи италијански клуб игра на свом стадиону.

Током та три минута сви сектори певају заједно - симпатизерски и они резервисани за организоване групе навијача. Тај хор заиста зазвучи моћно и сигурно ће звучати још лепше у уторак, пре сусрета Старе даме и Краља.

Послушајте.



Интересантно је да је бетон старог стадиона коришћен и за изградњу садашњег дома Јувентуса, као и други материјалу, који су рециклирани и "препаковани" нашли употребу и у прављењу Алијанц арене.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар