Видео - Хаос на прессу: Тренери се свађали ко први говори!

Ко има први реч на конференцији за медије? Правила налажу да је то гост, али Радмило Јовановић није желео да говори први. . .

Фудбал 02.04.2018 | 16:00
Видео - Хаос на прессу: Тренери се свађали ко први говори!
Циркус после меча Темнића и Динама!

Фудбалери Темнића приредили су велико изненађење савладавши лидера на табели Прве лиге Србије (2:1), да би потом на конференцији за медије дошло до непријатних сцена када тренери два тима нису могли да се усагласе који ће први имати реч.

Портпаролка клуба из Варварина, како правила и налажу, прво је новог тренера Врањанаца Радмила Јовановића замолила за коментар утакмице што је он одбио.

"Ја ћу да препустим колеги реч"; казао је он.

"Не, из поштовања према госту, нека каже господин", одговорио је Драган Ђорђевић и преместио микрофон на страну Јовановића.

"Не, не, не, нек домаћин прво говори".

"Ја не желим уопште, знају се прописи и правила, нећу да после овога буде проблема да нисмо прави домаћини, да нисмо гостољубиви и да нисмо фер играчи. Знам правила која постоје када су медији у питању и наш однос", казао је Ђорђевић.

Уследила је непријатна пауза од петнаестак секунди...

"Не може он мени да командује", одговорио је Јовановић и наставио:

"Ја сам културан и не желим... Одговорићу само због клуба у ком сам био две године. А то што он мени коментарише нека прича другима. Захвалио би се судији на домаћинском суђењу јер мој играч Вукајловић има поломљену кључну кост иако је био на три метра од тог дођагаја".

Очигледно није био задовољан суђењем.

"Први гол смо примили из регуларне контре, али судији не могу да опростим за други погодак јер пенал није постојао. Судијска организација нека се изјасни ако јој смета ДИнамо".

Ђорђевић се није сложио са оценом Јовановића и похвалио скаутинг свог тима.

"Ми очигледно нисмо гледали утакмицу".

Имао је коментар и на повреду...

"Ако је на лицу кључна кост, онда ја ништа не знам...".



Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

www

02.04.2018 15:33

Зато и јесте у 18. лиги

ОДГОВОРИТЕ