Video - Haos na pressu: Treneri se svađali ko prvi govori!

Ko ima prvi reč na konferenciji za medije? Pravila nalažu da je to gost, ali Radmilo Jovanović nije želeo da govori prvi. . .

Fudbal 02.04.2018 | 16:00
Video - Haos na pressu: Treneri se svađali ko prvi govori!
Cirkus posle meča Temnića i Dinama!

Fudbaleri Temnića priredili su veliko iznenađenje savladavši lidera na tabeli Prve lige Srbije (2:1), da bi potom na konferenciji za medije došlo do neprijatnih scena kada treneri dva tima nisu mogli da se usaglase koji će prvi imati reč.

Portparolka kluba iz Varvarina, kako pravila i nalažu, prvo je novog trenera Vranjanaca Radmila Jovanovića zamolila za komentar utakmice što je on odbio.

"Ja ću da prepustim kolegi reč"; kazao je on.

"Ne, iz poštovanja prema gostu, neka kaže gospodin", odgovorio je Dragan Đorđević i premestio mikrofon na stranu Jovanovića.

"Ne, ne, ne, nek domaćin prvo govori".

"Ja ne želim uopšte, znaju se propisi i pravila, neću da posle ovoga bude problema da nismo pravi domaćini, da nismo gostoljubivi i da nismo fer igrači. Znam pravila koja postoje kada su mediji u pitanju i naš odnos", kazao je Đorđević.

Usledila je neprijatna pauza od petnaestak sekundi...

"Ne može on meni da komanduje", odgovorio je Jovanović i nastavio:

"Ja sam kulturan i ne želim... Odgovoriću samo zbog kluba u kom sam bio dve godine. A to što on meni komentariše neka priča drugima. Zahvalio bi se sudiji na domaćinskom suđenju jer moj igrač Vukajlović ima polomljenu ključnu kost iako je bio na tri metra od tog dođagaja".

Očigledno nije bio zadovoljan suđenjem.

"Prvi gol smo primili iz regularne kontre, ali sudiji ne mogu da oprostim za drugi pogodak jer penal nije postojao. Sudijska organizacija neka se izjasni ako joj smeta DInamo".

Đorđević se nije složio sa ocenom Jovanovića i pohvalio skauting svog tima.

"Mi očigledno nismo gledali utakmicu".

Imao je komentar i na povredu...

"Ako je na licu ključna kost, onda ja ništa ne znam...".



Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

www

02.04.2018 15:33

Zato i jeste u 18. ligi

ODGOVORITE