Бачена бомба на кућу "гробара"

Београдска полиција трага за нападачем који је синоћ бацио експлозивну направу у двориште породичне куће која је у власништву Александра Гајића на Карабурми, оца навијача "Партизана" Стефана Гајића, сазнаје "Блиц".

Србија 02.04.2018 | 12:23
Бачена бомба на кућу "гробара"
Према првим информацијама, повређених нема, али је направљена већа материјална штета на околним кућама. Истрага тренутно иде у смеру да експлозивна направа није била директно намењена Александру Гајићу, већ његовом сину Стефану Гајићу.

Стефан Гајић у жижу јавности доспео је у јануару 2005. године, када га је Александар Вавић, један од вођа навијачке групе "Алкатраз" ранио ножем, због чега је у фебруару 2012. године осуђен на годину дана затвора.

Вавић, сада “партизановац” је у време извршења кривичног дела био навијач "Црвене звезде", али је недуго после инцидента прешао у конкурентски табор, па су се тако променили и искази оштећеног Гајића и других сведока, такође навијача "Партизана".

Према оптужници, до првобитног сукоба, дошло је када је група навијача "Партизана" жврљала по графитима "Црвене звезде" у Улици Салвадора Далија на Карабурми. Током физичког обрачуна Вавић је Гајићу нанео тешку телесну повреду убовши га ножем.

Гајић и други сведоци су полицији препознали Вавића али су већ у истрази, када је Вавић прешао у навијачки табор "Партизана", негирали да је он учествовао у том инциденту.

Суд сматра да је очигледно да су сведоци намерно мењали исказе, како би заштитили новог "колегу" и ослободили га одговорности.

Према последњим информацијама, Стефанов отац, Александар Гајић даје изјаву у београдској полицији о инциденту који се догодио.

У породичној кући на Карабурми Стефан Гајић не живи, већ само његов отац. На дворишној огради и даље је видљив графит "Гробара". Полиција је испред куће Гајића провела целу ноћ.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

маму вам вашу

02.04.2018 10:57

Чуј ти био навијач Звезде, па прешао у Гробаре? Бизнис, хааааааааааа. Дрогераши, растурачи дроге, слуге политике и убице, мај*у вам јеб*м, због вас човек не може на утакмицу отићи, нити на миру дете послати на утакмицу да не брине хоће ли се вратити живо?

ОДГОВОРИТЕ