Јајима гађао и пуницу

Бивши полицајац Драган Калкан, познат по томе што је гађао зграду Владе РС јајима, сада је јаја бацао и на породичну кућу бивше пунице у бањалучком насељу Старчевица, запријетивши уједно да ће је убити, сазнаје српскаинфо. цом.

Република Српска 02.04.2018 | 08:45
Јајима гађао и пуницу
Извор из истраге потврдио је да је Калкан бацио неколико десетина јаја на кућу, а трагови напада били су видљиви и неколико часова након инцидента који је узнемирио грађане.

Даринка Вујмиловић испричала је да јој је бивши зет запријетио да ће је убити, те да од полиције очекује да казни насилника.

– Причала сам на телефон и чула неко лупање пред кућом. У први моменат сам мислила да неко цијепа дрва, али је лупање постајало све јаче – присјетила се видно узнемирена Вујмиловићева.

Када је отворила врата куће услиједио је шок.

– Видјела сам свог бившег зета Драгана Калкана како галами и баца јаја на кућу. Говорио је како ће убити и мене и дјецу – испричала је Бањалучанка.

Додаје како јој је жао што није успјела ухватити Калкана и обрачунати се с њим.

– Ма жао ми је што га нисам ухватила и налупала – изјавила је бивша Калканова пуница.

Ипак, у нападу су за длаку избјегнуте теже посљедице.

Вујмиловићева прича како је галаму  чуо и син који живи са троје дјеце на спрату куће.

– У једном тренутку син је кренуо за Калканом, али је овај већ отишао према свом ауту – рекла је на крају Вујмиловићева.

О нападу јајима обавјештена је Полицијска управа Бањалука.

– Полиција је поступила по запримљеној пријави да особа која је у породичној вези са оштећенима пријети и баца јаја на кућу оштећених – навели су из ПУ Бањалука.

Марија Маркановић, портпарол ПУ Бањалука објаснила је да су о пријави упознат дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука и Центар за социјални рад Бањалука.

– Тужилац је наредио да се утврде све околности, те постојање кривичне или прекршајне одговорности у вези са насиљем у породици, те да се достави извештај – закључила је портпарол Полицијске управе Бањалука.

Протест

Драган Калкан је у јануару 2017. године бацио 11 јаја на зграду Владе РС у знак протеста што му није признато учешће у рату, на првој борбеној линији.

– Ово је симболичних 11 јаја за 11 година Додикове власти – изјавио је у јануару прошле године Калкан.

(Српскаинфо)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Ј

02.04.2018 07:10

Љубав...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

02.04.2018 08:15

Коим јајима????

Name

01

02.04.2018 07:53

Тип бас има јаја...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јахо

02.04.2018 08:29

Има муда, стета за јаја,,боље да је дао да се Покедеx сиротињи а протест умјесто јаја ,,прст у г.вна намазати и писати по зиду то је фора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Један јајцанин

02.04.2018 08:37

Тип је инаце поријеклом из Јајца ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

:(

02.04.2018 13:57

Штета јаја ! Није вриједно

ОДГОВОРИТЕ