Jajima gađao i punicu

Bivši policajac Dragan Kalkan, poznat po tome što je gađao zgradu Vlade RS jajima, sada je jaja bacao i na porodičnu kuću bivše punice u banjalučkom naselju Starčevica, zaprijetivši ujedno da će je ubiti, saznaje srpskainfo. com.

Republika Srpska 02.04.2018 | 08:45
Jajima gađao i punicu
Izvor iz istrage potvrdio je da je Kalkan bacio nekoliko desetina jaja na kuću, a tragovi napada bili su vidljivi i nekoliko časova nakon incidenta koji je uznemirio građane.

Darinka Vujmilović ispričala je da joj je bivši zet zaprijetio da će je ubiti, te da od policije očekuje da kazni nasilnika.

– Pričala sam na telefon i čula neko lupanje pred kućom. U prvi momenat sam mislila da neko cijepa drva, ali je lupanje postajalo sve jače – prisjetila se vidno uznemirena Vujmilovićeva.

Kada je otvorila vrata kuće uslijedio je šok.

– Vidjela sam svog bivšeg zeta Dragana Kalkana kako galami i baca jaja na kuću. Govorio je kako će ubiti i mene i djecu – ispričala je Banjalučanka.

Dodaje kako joj je žao što nije uspjela uhvatiti Kalkana i obračunati se s njim.

– Ma žao mi je što ga nisam uhvatila i nalupala – izjavila je bivša Kalkanova punica.

Ipak, u napadu su za dlaku izbjegnute teže posljedice.

Vujmilovićeva priča kako je galamu  čuo i sin koji živi sa troje djece na spratu kuće.

– U jednom trenutku sin je krenuo za Kalkanom, ali je ovaj već otišao prema svom autu – rekla je na kraju Vujmilovićeva.

O napadu jajima obavještena je Policijska uprava Banjaluka.

– Policija je postupila po zaprimljenoj prijavi da osoba koja je u porodičnoj vezi sa oštećenima prijeti i baca jaja na kuću oštećenih – naveli su iz PU Banjaluka.

Marija Markanović, portparol PU Banjaluka objasnila je da su o prijavi upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i Centar za socijalni rad Banjaluka.

– Tužilac je naredio da se utvrde sve okolnosti, te postojanje krivične ili prekršajne odgovornosti u vezi sa nasiljem u porodici, te da se dostavi izveštaj – zaključila je portparol Policijske uprave Banjaluka.

Protest

Dragan Kalkan je u januaru 2017. godine bacio 11 jaja na zgradu Vlade RS u znak protesta što mu nije priznato učešće u ratu, na prvoj borbenoj liniji.

– Ovo je simboličnih 11 jaja za 11 godina Dodikove vlasti – izjavio je u januaru prošle godine Kalkan.

(Srpskainfo)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

J

02.04.2018 09:10

Ljubav...

ODGOVORITE
Name

Pale

02.04.2018 10:15

Koim jajima????

Name

01

02.04.2018 09:53

Tip bas ima jaja...

ODGOVORITE
Name

Jaho

02.04.2018 10:29

Ima muda, steta za jaja,,bolje da je dao da se Pokedex sirotinji a protest umjesto jaja ,,prst u g.vna namazati i pisati po zidu to je fora.

ODGOVORITE
Name

Jedan jajcanin

02.04.2018 10:37

Tip je inace porijeklom iz Jajca ..

ODGOVORITE
Name

:(

02.04.2018 15:57

Šteta jaja ! Nije vrijedno

ODGOVORITE