На ногама бифтек, а на глави...

Краљица чудних креација.

Свијет 01.04.2018 | 19:47
На ногама бифтек, а на глави...
Није могуће сетити се свих, најблаже речено, необичних одевних комбинација Лејди Гаге. Свакако најшокантније изразе лица, америчка звезда изазвала је на  додели “МТВ Видео Мусиц Аwардс” 2011. године, када је однела осам награда и на бину је изашла у хаљини од живог меса. 



На глави је имала кременадлу, а око стопала је обмотала бифтеке. Чак је и мала вечерња ташна била од правог меса.

"Не желим да увредим вегетеријанце, али ако не устанемо за оно у шта верујемо и ако се не будемо борили за своја права ускоро ц́емо имати онолико права колико и месо на нашим костима. И ја нисам комад меса", рекла је тада Гага.



Пре тога, Гага је наступала умазана крвљу, а после тога носила је хаљину у потпуности направљену од старе, људске коже. Бледо обојена креација од храпавог креп папира са људском кожом која је трљањем доспела на њега, висила је на све стране.



Шта све није носила на глави поп звезда, од цвећа до смећа, једном је понела и огромног јастога. Носила је перје и разне врсте рогова, па чак и дугачке пола метра.

Лејди Гага се небројено пута у јавности појавила у брусхалтеру, а једном је стајлинг употпунила и гаћицама преко којих је имала само исцепане чипкане чарапе и широки каиш на које је окачила лисице.

Америчка икона шоубиза појављивала се и као војник, полицајац, бетмен, спајдермен, али и као краљица и дива опточена дијамантима.

(Србија данас)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Батман

01.04.2018 19:37

Сто вецу карикатуру направис од себе то висе пазње медија ..Она је сампион у томе...Страшно

ОДГОВОРИТЕ
Name

цдблука

01.04.2018 21:09

Сензационалистицки пацијент...

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

02.04.2018 06:32

Ово здрав разум не може схватити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требава

02.04.2018 08:03

Није болест све што боли!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бла Бла

02.04.2018 12:16

Краљица.

ОДГОВОРИТЕ