Na nogama biftek, a na glavi...

Kraljica čudnih kreacija.

Svijet 01.04.2018 | 19:47
Na nogama biftek, a na glavi...
Nije moguće setiti se svih, najblaže rečeno, neobičnih odevnih kombinacija Lejdi Gage. Svakako najšokantnije izraze lica, američka zvezda izazvala je na  dodeli “MTV Video Music Awards” 2011. godine, kada je odnela osam nagrada i na binu je izašla u haljini od živog mesa. Na glavi je imala kremenadlu, a oko stopala je obmotala bifteke. Čak je i mala večernja tašna bila od pravog mesa.

"Ne želim da uvredim vegeterijance, ali ako ne ustanemo za ono u šta verujemo i ako se ne budemo borili za svoja prava uskoro ćemo imati onoliko prava koliko i meso na našim kostima. I ja nisam komad mesa", rekla je tada Gaga.Pre toga, Gaga je nastupala umazana krvlju, a posle toga nosila je haljinu u potpunosti napravljenu od stare, ljudske kože. Bledo obojena kreacija od hrapavog krep papira sa ljudskom kožom koja je trljanjem dospela na njega, visila je na sve strane.Šta sve nije nosila na glavi pop zvezda, od cveća do smeća, jednom je ponela i ogromnog jastoga. Nosila je perje i razne vrste rogova, pa čak i dugačke pola metra.

Lejdi Gaga se nebrojeno puta u javnosti pojavila u brushalteru, a jednom je stajling upotpunila i gaćicama preko kojih je imala samo iscepane čipkane čarape i široki kaiš na koje je okačila lisice.

Američka ikona šoubiza pojavljivala se i kao vojnik, policajac, betmen, spajdermen, ali i kao kraljica i diva optočena dijamantima.

(Srbija danas)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Batman

01.04.2018 21:37

Sto vecu karikaturu napravis od sebe to vise paznje medija ..Ona je sampion u tome...Strašno

ODGOVORITE
Name

cdbluka

01.04.2018 23:09

Senzacionalisticki pacijent...

ODGOVORITE
Name

vuk

02.04.2018 08:32

Ovo zdrav razum ne može shvatiti.

ODGOVORITE
Name

Trebava

02.04.2018 10:03

Nije bolest sve što boli!

ODGOVORITE
Name

Bla Bla

02.04.2018 14:16

Kraljica.

ODGOVORITE