Србац: Прикупили 2.300 марака

У организацији ученика другог разреда србачке Гимназије јуче је у Спортској дворани Србац одржан хуманитарни турнир у одбојци на коме су учествовале 22 женске и мушке екипе. Сав приход од улазница и котизације за учешће на турниру намјењен је за лијечење тешко обољеле Наташе Давидовић, мајке троје малољетне дјеце – једне бебе и два ученика.

Република Српска 01.04.2018 | 13:36
Србац: Прикупили 2.300 марака
„Задовољни смо одзивом екипа и посјетом. Прикупљено је 2.300 марака, које ћемо данас уручити породици Давидовић, како би бар мало помогли у лијечењу наше суградјанке Наташе“, каже гимназијалац Момчило Милијашевић, један од иницијатора ове хуманитарне акције. Његова школска другарица Исидора Татић, такодје је задовољна организацијом и успјехом акције.



„Поред екипа из наше општине, а ријеч је углавном о ученицима Центра средњих школа „Петар Кочић“ из Српца, учествовала је и једна екипа из Нове Тополе. Резултати такмичења нису били у првом плану, најважније је да на овај начин помажемо лијечење младе мајке Наташе Давидовић, каже Исидора. Она се захваљује и једном броју донатора акције.

Србачки гимназијалци позивају све добре и хумане људе, јавна предузећа и установе, привредне субјекте да се, такодје, укључе у ову хуманитарну акцију и тиме помогну лијечење тешко обољеле 35. годишње Наташе Давидовић из Српца - мајке троје малољетне дјеце.

(БН/С. К.)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

000

01.04.2018 12:28

Има ли какав зиро рацун

ОДГОВОРИТЕ
Name

С

01.04.2018 12:39

Свака хуманитарна акција је за похвалу, па тако и ова. Свака част и организаторима и људима добре воље који су учествовали у акцији. Иако није тема, морам коментарисати и сп.дворану. Зар није срамота да судија који суди утакмицу стоји на столу прекривеном столњаком. Зар нема судијске столице за одбојку. А дворана коштала 2-3 милиона, никако да се усагласе колико је тачно? Увијек избаце другу цифру. А у Србац уложено преко 50 милиона у задњих 12 година, и човјек стоји на столу и суди утакмицу,као да пјева у кафани.

ОДГОВОРИТЕ