Srbac: Prikupili 2.300 maraka

U organizaciji učenika drugog razreda srbačke Gimnazije juče je u Sportskoj dvorani Srbac održan humanitarni turnir u odbojci na kome su učestvovale 22 ženske i muške ekipe. Sav prihod od ulaznica i kotizacije za učešće na turniru namjenjen je za liječenje teško oboljele Nataše Davidović, majke troje maloljetne djece – jedne bebe i dva učenika.

Republika Srpska 01.04.2018 | 13:36
Srbac: Prikupili 2.300 maraka
„Zadovoljni smo odzivom ekipa i posjetom. Prikupljeno je 2.300 maraka, koje ćemo danas uručiti porodici Davidović, kako bi bar malo pomogli u liječenju naše sugradjanke Nataše“, kaže gimnazijalac Momčilo Milijašević, jedan od inicijatora ove humanitarne akcije. Njegova školska drugarica Isidora Tatić, takodje je zadovoljna organizacijom i uspjehom akcije.



„Pored ekipa iz naše opštine, a riječ je uglavnom o učenicima Centra srednjih škola „Petar Kočić“ iz Srpca, učestvovala je i jedna ekipa iz Nove Topole. Rezultati takmičenja nisu bili u prvom planu, najvažnije je da na ovaj način pomažemo liječenje mlade majke Nataše Davidović, kaže Isidora. Ona se zahvaljuje i jednom broju donatora akcije.

Srbački gimnazijalci pozivaju sve dobre i humane ljude, javna preduzeća i ustanove, privredne subjekte da se, takodje, uključe u ovu humanitarnu akciju i time pomognu liječenje teško oboljele 35. godišnje Nataše Davidović iz Srpca - majke troje maloljetne djece.

(BN/S. K.)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

000

01.04.2018 12:28

Ima li kakav ziro racun

ODGOVORITE
Name

S

01.04.2018 12:39

Svaka humanitarna akcija je za pohvalu, pa tako i ova. Svaka čast i organizatorima i ljudima dobre volje koji su učestvovali u akciji. Iako nije tema, moram komentarisati i sp.dvoranu. Zar nije sramota da sudija koji sudi utakmicu stoji na stolu prekrivenom stolnjakom. Zar nema sudijske stolice za odbojku. A dvorana koštala 2-3 miliona, nikako da se usaglase koliko je tačno? Uvijek izbace drugu cifru. A u Srbac uloženo preko 50 miliona u zadnjih 12 godina, i čovjek stoji na stolu i sudi utakmicu,kao da pjeva u kafani.

ODGOVORITE