"Новак није био потпуно посвећен сарадњи са Агасијем!"

Дарен Кејхил, некадашњи тренер Андреа Агасија, открио је несвакидашњу ситуацију између Американца и Новака Ђоковића.

Тенис 03.04.2018 | 21:35
"Новак није био потпуно посвећен сарадњи са Агасијем!"
Агаси је у суботу објавио да више није Ђоковићев тренер, а Кејхил је навео да српски играч није прихватао Андреове савете како да реши проблеме који га муче ван терена.

"Ђоковић није био потпуно посвећен сарадњи са Агасијем", открио је Кејхил, тренер Симоне Халеп и стручни консултант на телевизији "ЕСПН".

Амерички стручњак је тако само потврдио да однос двојице великана није био најбољи, што је освајач осам Гренд слемова наговестио приликом саопшавања да је сарадња завршена. 

"Имао сам најбоље намере, покушао сам да помогнем Новаку. Али пречесто нисмо били сагласни око одређених ствари. Желим му све најбоље у наставку каријере", исакао је Агаси. 

Малтене од доласка Андреа на место главног тренера Ђоковић се мучио са повредама – након испадања у четвртфиналима Ролан Гароса и Вимблдона одлучио се на шестомесечну паузу, да би учешће на Аустралијан опену завршио у четвртој рунди. 

Уследила су два месеца новог одмора због операције лакта, па два веома слаба меча и порази у Индијан Велсу и Мајамију, од Таро Данијела, односно Беноа Пера.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар