"Novak nije bio potpuno posvećen saradnji sa Agasijem!"

Daren Kejhil, nekadašnji trener Andrea Agasija, otkrio je nesvakidašnju situaciju između Amerikanca i Novaka Đokovića.

Tenis 03.04.2018 | 21:35
"Novak nije bio potpuno posvećen saradnji sa Agasijem!"
Agasi je u subotu objavio da više nije Đokovićev trener, a Kejhil je naveo da srpski igrač nije prihvatao Andreove savete kako da reši probleme koji ga muče van terena.

"Đoković nije bio potpuno posvećen saradnji sa Agasijem", otkrio je Kejhil, trener Simone Halep i stručni konsultant na televiziji "ESPN".

Američki stručnjak je tako samo potvrdio da odnos dvojice velikana nije bio najbolji, što je osvajač osam Grend slemova nagovestio prilikom saopšavanja da je saradnja završena. 

"Imao sam najbolje namere, pokušao sam da pomognem Novaku. Ali prečesto nismo bili saglasni oko određenih stvari. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere", isakao je Agasi. 

Maltene od dolaska Andrea na mesto glavnog trenera Đoković se mučio sa povredama – nakon ispadanja u četvrtfinalima Rolan Garosa i Vimbldona odlučio se na šestomesečnu pauzu, da bi učešće na Australijan openu završio u četvrtoj rundi. 

Usledila su dva meseca novog odmora zbog operacije lakta, pa dva veoma slaba meča i porazi u Indijan Velsu i Majamiju, od Taro Danijela, odnosno Benoa Pera.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar