Балотели: Не једем више пицу и пршуту!

Ту сам негде са Нејмаром, Дибалом и Гризманом! Контроверзни нападач каже да су поменути играчи испред њега само због тога што су више освојили у каријери.

Фудбал 07.04.2018 | 10:00
Балотели: Не једем више пицу и пршуту!
Не може ниједан интервју Марија Балотелија да прође, а да се не подигне много прашине. Последњи је дао за Газету дело Спорт и опет је усталасао многе теме.

Успут је објаснио да се мало променио, да је сазрео са годинама и да га је чињеница да има двоје деце на неки начин изменила временом.

Ове сезоне постигао је 14 голова на 21 утакмици Лиге 1. Одакле је дошла добра форма?

"Променио сам начин тренинга. Такође, избацио сам из исхране пицу, пасту са преливом и пршуту", рекао је Балотели за Газету.

Његов менаџер Мино Рајола рекао је да Балотели вреди 100.000.000 евра. Шта мислиш о томе?

"Не верујем да ико вреди 100.000.000 евра. За последње четири године, сви велики трансфери су били базирани на лудачким цифрама. Мино је желео да каже да су неки играчи купљени за ту суму, а да сам ја грубо гледано на њиховом нивоу".

Па, колика је твоја цена?

"Ко год да ме доведе добиће ме за мале паре зато што ми уговор са Ницом истиче у јуну, а бићу слободан играч. Ако будем морао да имам цену, била би већа него икада у мом случају, зато што голови говоре сами за себе".

Како би себе упоредио са најбољим светским играчима?

"Не мислим да сам у ТОП 10 играча на свету. Кристијано Роналдо и Лео Меси су на другачијем нивоу од осталих, али могао бих да се мерим са Нејмаром, Гризманом или Дибалом. Они су само испред мене због онога што су освојили. Дибала је играо два финала Лиге шампиона, а ја нисам", рекао је Балотели и додао да није ни са ким разговарао о повратку у репрезентацију.

Где би играо у Италији?

"Увек сам говорио да ми недостаје Бреша и породица, а не да бих се враћао на клупском нивоу. Али, када бих се враћао онда би то било рецимо у Рому. Због ње као клуба, као играча и навијача. Не мислим да би се неко жалио ако одем у Рому".

Милан, Јувентус?

"Јуве ме је једном тражио и одбио сам. Не бих се вратио сада у Милан. Ништа против навијача, њих обожавам, али ме је клуб шутнуо на ружан начин. Једино бих се вратио када би се Галијани вратио".

Наполи?

"Не мислим да је Наполи икада послао понуду за мене, Аурелио Де Лаурентис ме не воли превише".

Интер?

"Отишао бих у Интер хипотетички зато што је то велики клуб са фантастичним навијачима, али бих вероватно у реалности одбио зато што сви знају да сам навијач Милана и то би онда правило проблеме".


Италијански, француски или енглески фудбал? Где видиш себе?
"Најважније је да сам у доброј форми. А када је тако, свуда могу да направим разлику".

Извор: моззартспорт

Фото: Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар