Baloteli: Ne jedem više picu i pršutu!

Tu sam negde sa Nejmarom, Dibalom i Grizmanom! Kontroverzni napadač kaže da su pomenuti igrači ispred njega samo zbog toga što su više osvojili u karijeri.

Fudbal 07.04.2018 | 10:00
Baloteli: Ne jedem više picu i pršutu!
Ne može nijedan intervju Marija Balotelija da prođe, a da se ne podigne mnogo prašine. Poslednji je dao za Gazetu delo Sport i opet je ustalasao mnoge teme.

Usput je objasnio da se malo promenio, da je sazreo sa godinama i da ga je činjenica da ima dvoje dece na neki način izmenila vremenom.

Ove sezone postigao je 14 golova na 21 utakmici Lige 1. Odakle je došla dobra forma?

"Promenio sam način treninga. Takođe, izbacio sam iz ishrane picu, pastu sa prelivom i pršutu", rekao je Baloteli za Gazetu.

Njegov menadžer Mino Rajola rekao je da Baloteli vredi 100.000.000 evra. Šta misliš o tome?

"Ne verujem da iko vredi 100.000.000 evra. Za poslednje četiri godine, svi veliki transferi su bili bazirani na ludačkim ciframa. Mino je želeo da kaže da su neki igrači kupljeni za tu sumu, a da sam ja grubo gledano na njihovom nivou".

Pa, kolika je tvoja cena?

"Ko god da me dovede dobiće me za male pare zato što mi ugovor sa Nicom ističe u junu, a biću slobodan igrač. Ako budem morao da imam cenu, bila bi veća nego ikada u mom slučaju, zato što golovi govore sami za sebe".

Kako bi sebe uporedio sa najboljim svetskim igračima?

"Ne mislim da sam u TOP 10 igrača na svetu. Kristijano Ronaldo i Leo Mesi su na drugačijem nivou od ostalih, ali mogao bih da se merim sa Nejmarom, Grizmanom ili Dibalom. Oni su samo ispred mene zbog onoga što su osvojili. Dibala je igrao dva finala Lige šampiona, a ja nisam", rekao je Baloteli i dodao da nije ni sa kim razgovarao o povratku u reprezentaciju.

Gde bi igrao u Italiji?

"Uvek sam govorio da mi nedostaje Breša i porodica, a ne da bih se vraćao na klupskom nivou. Ali, kada bih se vraćao onda bi to bilo recimo u Romu. Zbog nje kao kluba, kao igrača i navijača. Ne mislim da bi se neko žalio ako odem u Romu".

Milan, Juventus?

"Juve me je jednom tražio i odbio sam. Ne bih se vratio sada u Milan. Ništa protiv navijača, njih obožavam, ali me je klub šutnuo na ružan način. Jedino bih se vratio kada bi se Galijani vratio".

Napoli?

"Ne mislim da je Napoli ikada poslao ponudu za mene, Aurelio De Laurentis me ne voli previše".

Inter?

"Otišao bih u Inter hipotetički zato što je to veliki klub sa fantastičnim navijačima, ali bih verovatno u realnosti odbio zato što svi znaju da sam navijač Milana i to bi onda pravilo probleme".


Italijanski, francuski ili engleski fudbal? Gde vidiš sebe?
"Najvažnije je da sam u dobroj formi. A kada je tako, svuda mogu da napravim razliku".

Izvor: mozzartsport

Foto: Shutterstock

Komentari / 0

Ostavite komentar