У пожару три штале изгорјеле

У Горњем Којчиновцу код Бијељине избио је велики пожар у, како јавља репортер БН телевизије с лица мјеста, коме су три штале у потпуности изгорјеле, као и маханизација и храна за стоку на имању Миљановића.

Република Српска 31.03.2018 | 17:43
У пожару три штале изгорјеле
На лицу мјеста су, како јавља репортер БН телевизије, страшне сцене. Гареж на све стране, један дио стоке се успио спасити, али има знатан број повријеђених оваца и свиња.

Како је БН телевизија раније јавила велики пожар је избио у поподневним часовима на једном имању у Горњем Којчиновцу, а из Бијељине су упућена четири ватрогасна возила ради гашења пожара.

Ватрогасне екипа гасе пожар, а на лицу мјеста налази се и полиција која ће радити увиђај.



На имању Горана Миљановића причињена је велика материјална штета. Како је Миљановић рекао репортеру БН телевизије, све се догодило у кратком временском периоду, у свега неколико минута. "Избио је пожар, ватра је букнула и све је као што видите изгорјело", каже Миљановић и додаје да је свему "помогао" и јак вјетар који је дувао.

Домаћинство породице Миљановић посјетио је и градоначелнк Бијељине Мићо Мићић који је обећао да ће Градска управа пружити помоћ у санирању настале штете.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

С4

31.03.2018 16:55

Еее, грдне ране! Ово је мука и невоља, кад ти читав живот и труд нестану у пепелу за трен! Брига државу за овакве домаћине и њихову борбу за живот. Министар све полетио да обиђе згариште и понуди некакву помоћ. Добро ће бити ако му још не наплате излазак ватрогасаца на терен и казну за угрожавање опште безбједности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Г4

31.03.2018 17:19

Нигде у свету ,се не наплацује гасење позара ,то се црпа из прорацуна ,који се издваја за елементарне незгоде ( судеци по овом дн рацун је празан ) појели попили .авто парк застарио итд.

Name

ре С4

01.04.2018 13:54

Гдје ти прочита да је министар обишао згариште и понудио помоћ. Треба да знаш, да је све што је обећао градоначелник испоштовао.