U požaru tri štale izgorjele

U Gornjem Kojčinovcu kod Bijeljine izbio je veliki požar u, kako javlja reporter BN televizije s lica mjesta, kome su tri štale u potpunosti izgorjele, kao i mahanizacija i hrana za stoku na imanju Miljanovića.

Republika Srpska 31.03.2018 | 17:43
U požaru tri štale izgorjele
Na licu mjesta su, kako javlja reporter BN televizije, strašne scene. Garež na sve strane, jedan dio stoke se uspio spasiti, ali ima znatan broj povrijeđenih ovaca i svinja.

Kako je BN televizija ranije javila veliki požar je izbio u popodnevnim časovima na jednom imanju u Gornjem Kojčinovcu, a iz Bijeljine su upućena četiri vatrogasna vozila radi gašenja požara.

Vatrogasne ekipa gase požar, a na licu mjesta nalazi se i policija koja će raditi uviđaj.



Na imanju Gorana Miljanovića pričinjena je velika materijalna šteta. Kako je Miljanović rekao reporteru BN televizije, sve se dogodilo u kratkom vremenskom periodu, u svega nekoliko minuta. "Izbio je požar, vatra je buknula i sve je kao što vidite izgorjelo", kaže Miljanović i dodaje da je svemu "pomogao" i jak vjetar koji je duvao.

Domaćinstvo porodice Miljanović posjetio je i gradonačelnk Bijeljine Mićo Mićić koji je obećao da će Gradska uprava pružiti pomoć u saniranju nastale štete.

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

С4

31.03.2018 16:55

Еее, грдне ране! Ово је мука и невоља, кад ти читав живот и труд нестану у пепелу за трен! Брига државу за овакве домаћине и њихову борбу за живот. Министар све полетио да обиђе згариште и понуди некакву помоћ. Добро ће бити ако му још не наплате излазак ватрогасаца на терен и казну за угрожавање опште безбједности.

ODGOVORITE
Name

Re G4

31.03.2018 17:19

Nigde u svetu ,se ne naplacuje gasenje pozara ,to se crpa iz proracuna ,koji se izdvaja za elementarne nezgode ( sudeci po ovom dn racun je prazan ) pojeli popili .avto park zastario itd.

Name

ре С4

01.04.2018 13:54

Гдје ти прочита да је министар обишао згариште и понудио помоћ. Треба да знаш, да је све што је обећао градоначелник испоштовао.