Миху хоће три Премијерлигаша?!

Српски стручњак би могао на Острво.

Фудбал 03.04.2018 | 12:00
Миху хоће три Премијерлигаша?!
После отказа у Торину, Синиша Михајловић одмара и чека нови изазов. Према ономе што је причао када је одлазио са клупе Бикова, чини се да му је Италија досадила и да жели неку нову страницу у каријери. А из Енглеске стижу гласине да су му отворена врата Премијер лиге...

Михајловић је у Италији тренирао Болоњу, Катанију, Фиорентину, Сампдорију, Милан и Торино. Више неуспешно него успешно. Добро је радио у Катанији и Сампдорији, док је у Болоњи, Фиорентини, Милану и Торину добијао отказе због слабих резултата или лоших односа са свлачионицом. Даљи избор у Италији му је сужен због чега и он жели да се опроба у иностранству.

Острвски таблоид Сан тврди да су три премијерлигаша заинтересована за услуге српског тренера. Наводно Вест Хем, Евертон и Стоук размишљају о бившем селектору Србије. Очекује се да ова три клуба на лето промене тренере. Мојес није задовољио у Вест Хему, а ни Сем Алардјс на Гудисон Парку. Ова клуба имају значајна финансијска средства и могли би да понуде Михајловићу оно што није имао у Италији - утицај на трансфер политику. Што се Стоука тиче, они се грчевито боре за опстанак и питање је шта ће на крају сезоне бити са Полом Ламбертом. Међу заинетерсоване клубове се ставља и ВБА, али су они једном ногом у Чемпионшипу и тешко да би Михајловића занимало да ради у друголигашком такмичењу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар