Mihu hoće tri Premijerligaša?!

Srpski stručnjak bi mogao na Ostrvo.

Fudbal 03.04.2018 | 12:00
Mihu hoće tri Premijerligaša?!
Posle otkaza u Torinu, Siniša Mihajlović odmara i čeka novi izazov. Prema onome što je pričao kada je odlazio sa klupe Bikova, čini se da mu je Italija dosadila i da želi neku novu stranicu u karijeri. A iz Engleske stižu glasine da su mu otvorena vrata Premijer lige...

Mihajlović je u Italiji trenirao Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan i Torino. Više neuspešno nego uspešno. Dobro je radio u Kataniji i Sampdoriji, dok je u Bolonji, Fiorentini, Milanu i Torinu dobijao otkaze zbog slabih rezultata ili loših odnosa sa svlačionicom. Dalji izbor u Italiji mu je sužen zbog čega i on želi da se oproba u inostranstvu.

Ostrvski tabloid San tvrdi da su tri premijerligaša zainteresovana za usluge srpskog trenera. Navodno Vest Hem, Everton i Stouk razmišljaju o bivšem selektoru Srbije. Očekuje se da ova tri kluba na leto promene trenere. Mojes nije zadovoljio u Vest Hemu, a ni Sem Alardjs na Gudison Parku. Ova kluba imaju značajna finansijska sredstva i mogli bi da ponude Mihajloviću ono što nije imao u Italiji - uticaj na transfer politiku. Što se Stouka tiče, oni se grčevito bore za opstanak i pitanje je šta će na kraju sezone biti sa Polom Lambertom. Među zainetersovane klubove se stavlja i VBA, ali su oni jednom nogom u Čempionšipu i teško da bi Mihajlovića zanimalo da radi u drugoligaškom takmičenju.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar