Иза овог налога стоје малољетници

Два седамнаестогодишњака осумњичена су да су направили, одржавали и уређивали Инстаграм профил “Дрогасрбија”, на којем су постављањем коментара и фотографија недозвољених супстанци наводили друге на уживање опојних дрога, саопштило је Министарство унутрашњих послова /МУП/ Србије.

Србија 31.03.2018 | 11:15
Иза овог налога стоје малољетници
На Инстаграм профилу “Дрогасрбија” објављиване су фотографије на којима су дјеца са марихуаном, кокаином, ЛСД таблетама у школи, као и испред полицијских аутомобила.

Из МУП-а наводе су да ће против осумњичених, по налогу Тужилаштва за високотехнолошки криминал, бити поднесене кривичне пријаве у редовном поступку.

Они су осумњичени да су извршили кривично дјело омогућавање уживања опојних дрога у дужем временском периоду.



На спорном Инстаграм профилу објављени су “селфији” са марихуаном у устима, марихуана у руци и велика количина бијелог праха у кесама и направљене линије.



Фотографије су објављиване осам дана, а затим је профил угашен. Профил се појавио током фебруара.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мајка

31.03.2018 10:05

И таква 'дивна дјецица' малтретира и злоставља моје дијете. А ста могу ја да уциним? Да цекам да се заврси крај сколске године па да га преписем ванредно јер другу могуцност у овој смецарнику не видим!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјецу треба васпитавати.

31.03.2018 18:36

Дивна дјецица као и мајка . Дјеца нису крива али родитеље треба казнити за неваспитање дјеце. У многим слуцајевима дјеца су науцили од њих да се дрогирају. Многи родитељи ниста не раде са дјецом тако да су препустана улици . Дроги и криминалу а кад их полиција ухвати они ниста незнају.

Name

Ре

01.04.2018 09:55

Лепа будуцност