Iza ovog naloga stoje maloljetnici

Dva sedamnaestogodišnjaka osumnjičena su da su napravili, održavali i uređivali Instagram profil “Drogasrbija”, na kojem su postavljanjem komentara i fotografija nedozvoljenih supstanci navodili druge na uživanje opojnih droga, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije.

Srbija 31.03.2018 | 11:15
Iza ovog naloga stoje maloljetnici
Na Instagram profilu “Drogasrbija” objavljivane su fotografije na kojima su djeca sa marihuanom, kokainom, LSD tabletama u školi, kao i ispred policijskih automobila.

Iz MUP-a navode su da će protiv osumnjičenih, po nalogu Tužilaštva za visokotehnološki kriminal, biti podnesene krivične prijave u redovnom postupku.

Oni su osumnjičeni da su izvršili krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga u dužem vremenskom periodu.



Na spornom Instagram profilu objavljeni su “selfiji” sa marihuanom u ustima, marihuana u ruci i velika količina bijelog praha u kesama i napravljene linije.



Fotografije su objavljivane osam dana, a zatim je profil ugašen. Profil se pojavio tokom februara.

(Agencije)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Majka

31.03.2018 10:05

I takva 'divna djecica' maltretira i zlostavlja moje dijete. A sta mogu ja da ucinim? Da cekam da se zavrsi kraj skolske godine pa da ga prepisem vanredno jer drugu mogucnost u ovoj smecarniku ne vidim!!!

ODGOVORITE
Name

Djecu treba vaspitavati.

31.03.2018 18:36

Divna djecica kao i majka . Djeca nisu kriva ali roditelje treba kazniti za nevaspitanje djece. U mnogim slucajevima djeca su naucili od njih da se drogiraju. Mnogi roditelji nista ne rade sa djecom tako da su prepustana ulici . Drogi i kriminalu a kad ih policija uhvati oni nista neznaju.

Name

Re

01.04.2018 09:55

Lepa buducnost