Секс скандал тресе Хрватску

Саборски заступник ХДЗ-а Фрањо Луцић у великом је проблему након што је су се појавиле обнажени селфији које је истакнути члан владајуће странке слао љубавници

Регион 30.03.2018 | 21:38
Секс скандал тресе Хрватску
Саборски заступник ХДЗ-а Фрањо Луцић у великом је проблему након што је су се појавиле обнажени селфији које је истакнути члан владајуће странке слао љубавници из луксузног хотела.

Луцић је љубавници слао интимне фотографије које је снимио током вишегодишње везе. Фрањо Луцић је у вишегодишњем браку, а на своју је супругу пребацио део пословања након што се против њега покренут судски поступак.

Део селфија које је обнажени Луцић слао љубавници снимљен је у изузетно луксузном хотелу, са мермерним купатилима, раскошном спаваћом собом, кристалним лустером, ноћним ормарићима с ексклузивним дизајнерским потписом Версаће и скупоценим дизајнерским детаљима.

Луцић је у својој посљедњој имовинској картици навео велику неимаштину, па тако тврди да нема уштеђевине, као ни некретнине, аутомобил, брод ни деонице. По службеној имовинској картици Луцић је најсиромашнији ХДЗ-овац у Сабору.

По објављивању фотографија огласио се и Луцић који тврди да је ово "страшно, потпуна катастрофа", али да фотографије "не одговарају истини", и да му се све намешта.



(Новости)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Игор

30.03.2018 19:54

Хахахахахахаха морж са конзерве Ева сардине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.03.2018 20:24

Сви су ови на власти исти само нису ухвацени. Користе власт да бих запослили и врбовали.

Name

Јока

31.03.2018 09:50

Хахаха , добра констатација

Name

Кај Бре

30.03.2018 20:39

Мене су Загребцани увјек асоцирали на педере,хеботе овај није педер,свака цаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

31.03.2018 11:14

Лафцине, мора да је у гаце стрпао краставац, ако му је лос имовински картон послат цу му паре за африцку сљиву.