Лука Дончић пропушта драфт?!

Уколико потраје финале плеј-офа АЦБ лиге Словенац ће највероватније остати у Шпанији за време НБА лутрије 21. јуна, што би био заиста велики преседан пошто се очекује да управо он буде први пик.

Кошарка 02.04.2018 | 21:15
Лука Дончић пропушта драфт?!
Пројектовани први пик овогодишњег НБА драфта, Лука Дончић можда се и не појави 21. јуна у Бруклину!

Тако барем трвди његова мајка Мирјам Потербин, а разлог је помало предугачак шампионат у Шпанији. Наиме, уколико се не деси неко чудо, то јест уколико Реал Мадрид не уђе у финале плеј-офа, евентуалне четврта и пета утакмице борбе за титулу могле би да га задрже у Шпанији за време драфта. То би заиста био преседан да кошаркаш око којег ће се те ноћи у Бруклину све вртети буде на другом крају света. Звучи бизарно, али је могуће и оствариво, модерна средства комуникација свакако дозвољавају овакву екстраваганцију.

"Ако дође до четверте утакмице финала плеј-офа, Лука највероватније неће ни отпутовати у САД,", тврди мајка словеначког аса која је са њим дошла у Београд да присуствује вечерашњем сусрету претпоследњег кола Евролиге против Црвене звезде, "Уколико све буде решено након три утакмице, Лука ће радо отићи у Бруклин".

Четврта утакмица финала плеј-офа шпанске АЦБ лиге одржаће се 20. или 21. јуна.

Извор: моззартспорт

Фото: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар