Узео је 20 милиона €, а сад је вријеме за растанак!

Бен Арфа напушта Парк Принчева! Француски ас потврдио да неће продужити уговор са клубом за који није одиграо нити минут за последњих годину дана.

Фудбал 03.04.2018 | 00:05
Узео је 20 милиона €, а сад је вријеме за растанак!
Двогодишње битисање Хатема Бен Арфе у Пари Сен Жермену је практично готово. Некада највећа нада Галских петлова, момак који са лоптом може да учини шта год му је по вољи, потврдио је да се растаје са Свецима.

"Ускоро је готово моја авантура у ПСЖ-у. И упркос бројним тешким моментима пресрећан сам што сам носио дрес клуба из родног града", написао је Бен Арфа на Инстаграму.

Врсни 31-годишњи везиста је у Град светлости стигао из Нице, где је вратио искру у каријеру након проблема у Њукаслу и Халу. То није промакло богатим власницима ПСЖ-а који су га довели да би, испоставио се, буквално преседео нареден две године на клупи за резерве. Или чак ван ње, јер једноставно није по вољи шефа стручног штаба, Унаија Емерија, који ће највероватније такође напустити Париз на крају сезоне. За те две године Бен Арфа је одиграо само 23 утакмице, а ни једном није затресао мрежу. Претходно, у редовима Нице је на 34 меча дао 17 голова и тако се препоручио Свецима који су му плаћали 10 милиона евра по сезони. Управо зог те астрономске плате није ни хтео да напусти клуб иако није играо.

С обзиром на квалитет који поседује, али и на тренутно смањену тржишну вредност вероватно неће имати проблема да нађе ухлебљење. Последњи меч за Свеце Хатем Бен Арфа је одиграо 5. априла прошле године, док је дрес Француске последњи пут обукао 2015. године.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар